Az acrylgel egyedi összetétele és extrém sűrű állaga, a zselék és a porcelánok legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi. Ezzel a szagtalan technikával könnyen formázható, bombabiztos tapadású, strapabíró körmök készíthetők gyors szalonmunkában is. Nem meglepő módon egyre nagyobb teret hódít ez a műkörömépítő anyag is. Cikksorozatunk záró részében a porcelán és a zselé után az új generációs AcrylGel kerül górcső alá.

Az AcrylGel korlátlan ideig formázható, hiszen csak UV fényre köt..

#Előnyös tulajdonságok

Az AcrylGel nagy előnye a porcelánnal szemben, hogy korlátlan ideig formázható, mivel csak UV/LED lámpában köt. Ugyanakkor a porcelánhoz hasonlóan pár lépésben elkészíthető a köröm, könnyű reszelni. Saját köröm megerősítéséhez, épített körmökhöz és tipes technikához egyaránt ajánlott. A mosolyvonal reszeléshez, színátmenetek kialakításához tökéletes választás. Ráadásul tégelyes kiszerelésének köszönhetően anyagveszteség nélkül, könnyen és pontosan adagolható. Csak annyit veszel ki a tégelyből, amennyire valóban szükség van. Az utolsó csepp acrylgel is felhasználható.

A szupergyors szalonmunkát segíti, hogy nem kell ujjanként köttetni, hiszen a sűrű anyaggal stabilan a helyén marad, nem folyik meg. UV és LED lámpában is megköt, ráadásul alapréteg nélkül kiválóan tapad, elég csak előkészítő folyadékok használata.

Ha az anyag formázhatatlanul tapadós vagy ragadni kezd az ecset szőréhez, akkor mártsuk újra AcrylGel Solutionbe az ecsetet. Legyünk óvatosak! A túlzott AcrylGel Solution használata felhígíthatja az anyagot, és így esetleg felválást okozhat.

Előkészítés ugyanolyan, mint a zselé vagy porcelán körmöknél.

 

#Gyakran felmerülő kérdések

  • ELŐKÉSZÍTÉS: A körmöket ugyanúgy kell előkészíteni, mintha zselé vagy porcelán körömépítő anyagot használnánk.
  • ALÁ: Az AcrylGel alá nem kell alapozó zselét használni. Elég csak a megszokott körömelőkészítőket használni: Perfect Prep és Perfect Bond Primer.
  • FOLYADÉK: AcrylGel Solutiont használhatunk az ecset nedvesítésére, de alapvetően nem kell a porcelán technikához használt monomer (liquid). Ezzel együtt a megfelelő keverési arányt sem kell kikisérleteznünk az AcrylGel esetén.
  • ECSET: A formázáshoz természetes szőrű porcelán ecset javasolt, de attól függően, hogy ki mihez szokott, zselés ecset is használható. A kezdők szeretnek vékonyabb, a profi szakemberek viszont szélesebb ecsettel modellezni. Főként a kezdők miatt új AcrylGel készletünkben is ajándék Basic Line Acryl #6 ecsettel vásárolható meg kedvezményesen 3 AcrylGel színünk. Ugyanakkor a tapasztalt szakembereknek is javasoljuk ezt a készletet, hiszen a kedvezményes AcrylGelek mellett egy Kolinsky szőrt is tartalmazó porcelán ecsettel gazdagodhatnak.
  • KÖTÉS: Akár az egész kézre egyszerre felvihető az anyag, nem kell egyenként köttetni, stabilan a helyén marad. Az AcrylGel UV és LED fényben is kiválóan köt.

Az AcrylGel Tippel tökéletes műköröm alapot készíthetünk percek alatt.

#Körömépítés egyszerűen: AcrylGel TIP

A kifejezetten a Perfect AcrylGel felhasználásához kifejlesztett átlátszó, műanyag tip készlet segítségével az építési időt minimálisra csökkentheted. Legyél kezdő vagy profi a tip segítségével könnyedén pontos hosszúságot tudsz építeni anyagveszteség nélkül. Ráadásul egy tip több alkalommal is használható! A kiválasztásakor mindig az adott körömhöz illő, az oldal a sáncok mentén illeszkedő tipért nyúljunk. A kiválasztott tip ívelt részébe beletöltjük a kívánt AcrylGel Covert, felhelyezzük az előkészített köröm felületére és köttetjük. A köttetési ideje az AcrylGelnek UV lámpában 3 perc, míg kombinált vagy LED lámpában 1 perc. Óvatosan lepattintjuk a tipet, fixáljuk a felületet és megreszeljük a kívánt formára. Egyszerű, gyors és kényelmes megoldás, ha gondjaink vannak a köröm kialakításával.

Ezennel cikksorozatunk végére értünk. Legyen szó a tradicionális porcelánról, a közkedvelt zseléről vagy az új generációs acrylgelről, bármilyen technikát is használjunk, a gyakorlott mozdulatok elengedhetetlenek. A körömépítéskor mindig a vendég elégedettsége az első! Ugyanakkor merjünk kísérletezni és kipróbálni új dolgokat, eszközöket, díszeket, hiszen a változatos technikákkal dolgozó körmöst minden vendég szereti. Még az is, aki mindig csak egy géllakkot kér a körmeire. Ha bizonytalanok vagyunk vagy félünk kipróbálni egy-egy technikát, legyen szó építésről vagy díszítésről, bátran jelentkezzünk továbbképzésre, ahol tapasztalt oktatók segítik az elsajátítást. A fejlődés nem áll meg, ezért nem tehetünk mást, mint felvesszük a kesztyűt és fejlesztjük magunkat!

 

Ha tetszett ez a cikk és szeretnéd megismerni a porcelánt vagy a zselét, mint műkörömépítő anyagot, akkor kattints és máris olvashatod a cikksorozat előző részeit!

Az eredeti műköröm: a porcelán

A méltán népszerű zselé

Díszítő zselé színkavalkád

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is tökéletes körmöket! 

AcrlyGel készlet
10% – kal olcsóbb

Diamond Master #10
Gyémánt mester ecset

AcrylGel Tip
Tökéletes műkörömalap 

Perfect Prep Spray
3 az 1-ben köröm-előkészítő folyadék

Újdonságainkért kattints IDE! Akciós termékeinket pedig ITT találod!

——————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz