Október 26-27-én megrendezésre  került az év egyik várva várt eseménye, a 34. Beauty Forum Munich. Németország egyik legnagyobb szépségipari kiállításán a Perfect Nails, mint egyedüli magyar körömipari kiállító is megjelent.

#Beauty Forum Munich

Egy hétvége, ami csak a szépségápolásról szól és ami minden nő, de kiemelten a szépségiparban tevékenykedő szakemberek naptárában kiemelkedő figyelmet érdemel!

1180 kiállító, közel 10 000 látogató. Ezek a 2 napos Münchenben megrendezett kiállítás sarokszámai. Emellett természetesen rengeteg előadás, szakmai versenyek, röviden a szakma lehetőségeinek széles tárháza vonult fel. 

#Perfect Nails – Bajorország

Nem meglepő módon a Perfect Nails standjánál is tolongtak az érdeklődők. Bajorország és a Perfect Nails kapcsolata több évre nyúlik vissza, ugyanis Helene Huhn-nal már évek óta együtt dolgozunk.

A Perfect Nails ügyvezető igazgatója: Györgyei Attila és Helene Huhn

A Perfect Nails ügyvezető igazgatója: Györgyei Attila és Helene Huhn

Nem véletlen, hogy Helene csapatával együtt megjelent a müncheni kiállításon, ahol a legnépszerűbb termékek között szerepelt az Elastic termékcsalád. Ecsetes építő lakkzselénk sikere nem meglepő, hiszen rugalmas, mint egy lakkzselé, ugyanakkor sűrű és erős, mint az építőzselé. A német szakemberek a kiállításon a Hard mellett a Milky Pink színt részesítették előnyben a termékcsalád színei körül.

Perfect Tipp: Keresd youtube csatornánkon az Elastic termékcsalád ismertetőjét és válaszd ki kedvenced, hogy Te is betonbiztos körmöket építs! A videót ITT éred el.

 

#Csillogjon vagy bársonyos legyen?

Gyönyörű üvegfény hatású fedőzselénk elbűvölte a kiállítás látogatóit is. Extreme Gloss Gel fedőzselénk, rugalmas, fixálásmentes és jól kenhető fényzselé, ami nem reped meg pókhálószerűen és nem sárgítja el a köröm felületét sem. Ki tudna egy ilyen fényzselének ellenállni?

Természetesen a matt körmök a németeknél is hódítanak, így nem is volt kérdés, hogy a Velvet Matt Top Gel is sikeres lesz a szakemberek körében.  Tedd különlegesen bársonyos tapintásúvá vendéged körmeit Te is! Régóta keresel olyan matt fedőzselét, ami nem fényesedik vissza? A fixálásmentes, rugalmas és közepes sűrűségű Velvet Matt Top Gel-lel hetekig bársonyosan matt körmöket varázsolhatsz vendégeidnek!

Használat: Közepes vastagságban vigyük fel a lakkzselé fölé a második réteg megkötése után fedőként a Velvet Matt Top Gel-t.Lámpázás előtt hagyjuk terülni az anyagot 20 másodpercig, majd köttessük meg ( UV 2 perc, UV/LED 1 perc). Fixálást nem igényel.

Perfect Tipp: Nézd meg Velvet Matt youtube videónkat ITT és iratkozz fel csatornánkra, hogy elsőként értesülj minden új tartalomról!

 

Perfect Nails Bajorország

Perfect csapat a Müncheni kiállításon nyitás előtt!

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg! 

Epres Kutikula Olaj
Vitalizálja a bőrt!

Elastic Hard Gel
Építő lakkzselé

Vitrage LacGel Glass
Üveghatás a körmökön

AcrylGel Cover Nude
Perfect AcrylGel

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz