Ha ősz, akkor bor, ha köröm, akkor bordó! Vannak olyan örök igazságok, amikkel egyszerűen nem lehet vitatkozni. Mégis melyik árnyalatot ajánljuk a vendégünknek?

#Bordó, de melyik?

Bizony ahogy megérkezik az ősz, a vendégek is igénylik a bogyószíneket és a bordó árnyalat az, ami szinte mindig előkerül. A hajszínnel és a ruhákkal együtt a körmökön is az élénk vöröset felváltja annak megfáradtabb, mélyebb árnyalata, a bordó. Mikor épphogy csak fellélegezne a körmös, rájön, hogy bordóból is legalább annyi árnyalat van, mint a vendégkedvenc pirosból!
Ki ne ismerné a vendégek vicces színmeghatározásait?  „Olyan vörösboros árnyalat”, a „világosbordó” vagy a „rohadtmeggyszínű”... A vicces, hogy egy-egy ilyen meghatározásról rögtön tudom, mire is gondol a vendég épp!

Ha Te a vendégeid mégsem ilyen “egyértelműek” egy-egy szín meghatározásánál, akkor bizony segítségre van szükséged! Mi a Perfect Nailsnél tudjuk, hogy nincs energiád és időd a színmintákat kikenni, és minden vendég előtt újra rendezni. Azt is tudjuk, hogy a bizonytalan vendég a nagyon sok színből még nehezebben fog tudni választani. És azt is tudjuk, hogy a tanácstalan vendég nagyon idegőrlő tud lenni…Épp ezért állítottuk össze Neked a gyönyörű bordó színekből a Wine Selection válogatásunkat.

#Mint egy igazi borválogatás!

Mi köze a bordó árnyalatoknak a vörösborokhoz? Mondhatnánk, hogy „Áááá, semmi!”. De ez nem lenne igaz. Tudtad, hogy a franciaországi Bordeaux város miről híres? Naná, a gyönyörű árnylatokban tündöklő vörösborairól! És vajon miről kapta a bordó szín a nevét? A Bordeaux-i vörösborokról!

Ezek után számodra sem lesz kétséges, hogy Wine Selection válogatásunkban valóban a legnemesebb Perfect Nails bordó lakkzselé árnyalatok kaphattak csak helyet! Nézzük is ezeket a ragyogó tüzes színeket!

#Bormámor vagy színorgia

Lacgel #09 – Ez az árnyalat egy frissen felnyitott vörösbor színe, egyszerre vibráló és zamattal teli, másrészt igazán őszi árnyalat. Ne habozz, tölts belőle a vendégednek!

Lacgel #107 – A világosabb bordó a zsenge, fiatal, igazán energikus árnyalata ennek a színválogatásnak. Ajánld bátran karakán, erős személyiségű vendégeidnek ezt a színt, nem fognak csalódni ebben a szexi árnyalatban. 

Lacgel #126 – Ebben a bordó színben ott bujkál egy kis barna árnyalat, ami azt a magabiztosságot adja a vendégeid körmeinek, amire minden nőnek szüksége van a mindennapokban.

LacGel Plus #32+ – Az érett meggy színét valahogy pont így képzeli el az ember. Harmóniában a belsővel, sötét vörös körmökkel, igazi díva, aki ilyen körmöket kér a vendégeid közül. 

LagGel Plus #014+ – Egy több évig érlelt bor, pont ilyen kellemes sötét árnyalatot mutat. Már csak a gondolattól is össze fut az ember szájában a nyál. Tökéletes kiegészítője ez a szín egy őszi meleg árnyalatokból összeállított ruhaszettnek vagy egy borkedvelő hölgynek! 

Perfect Tipp: Nézd meg youtube csatornánkon Darabos Évi szeptemberi élőjét, ahol ezeket a csodás bordó színeket is bemutatta! Kattints IDE a videóért és iratkozz fel csatornánkra, még több hasznos tartalomért! 🙂

Ha a vendéged nem tud dönteni, nincs kedvenc bordó árnyalata, mutasd meg neki a Wine Selection válogatásunkat akár a Perfect Beauty Magazinod 21. oldalán és kóstolgassatok, ízlelgessétek együtt ezeket bormámoros színeket!

Cikk szerzője: Gáspár – Köbli Kriszta

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is trendi körmöket! 

LacGel #107 – Brandy 
Extrém tartósság és elbűvölő színek 

Russion Matryoshka
A London Fashion Week trendszínei

Purple Chrome Por
Tükörkróm hatás, szemcse nélkül

Perfect Naptár 2020
Legyél trendi velünk jövőre is!

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

 

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz