Az Unikornis por, habár nem olyan legendás még, mint az ókorban elterjedt egyszarvú szarvának pora, máris sok vendég imádja. Extra finom őrlésű, leheletfinom és még színjátszó is. Az Unikornis por – Egy legenda nyomában cikkben megismertettelek az unikornis legendájával és hogy milyen színekkel érdemes variálni a fényport a körmökön. Most pedig a megannyi technikát mutatom be neked. Lássuk is, hol és hogy jön még jól a színjátszó effekt!

#krómhatás

A félig megköttetett fixmentes fényzselébe dörzsöld bele latex szivaccsal vagy Ombre szivaccsal az Unikornis port. Óvatosan reszeld meg #180/180as reszelővel a köröm éleit és egy puha textillel töröld le a felesleges köröm- és Unikornis port. Vond be a köröm felületét és az éleket is fényzselével, majd lámpázd teljes köttetésig!

#krómhatás mintákon

Az Unikornis por csak fényes és ragacsos felületre tapad. Ezt a tulajdonságát könnyedén kihasználhatjuk mintázásnál is! Készítsd el a kívánt színű körmöt, majd mattítsd le a felületét bufferrel
Fesd meg a mintát fixmentes zselével , mint a Delux Gel vagy CreamGel, majd félig köttesd meg! Latex szivaccsal vagy Ombre szivaccsal dörzsöld bele az Unikornis port a felületbe. Egy puha textillel töröld le a felesleges Unikornis port. Vond be a köröm felületét és az éleket is fényzselével, majd lámpázd teljes köttetésig!

#hogyan legyen ragacsos felületem?

Készítsd el a kívánt színű körmöt! Ha nincs a felületen ragacsos réteg, használj híg, átlátszó, fixálós terméket a köröm bevonására: Hardener Gel, Flexi Top Gloss vagy Bond Gel Vitamine. A ragacsos réteget ne távolítsd el! Egy tiszta, száraz ecsettel, vagy Ombre szivaccsal ütögesd a kicsapódási rétegbe az Unikornis port. Tedd vissza az UV lámpába 15-30 mp-re, majd vond be a köröm felületét és éleit rugalmas fényzselével, mint például a Flexi Top GlossPerfect Tipp: Kattints a képre és nézd meg videónkat a használatáról is!

#fényzselével keverve

Könnyedén effekt fényzselét készíthetsz! Pár csepp fényzselébe keverj apránként Unikornis port, amíg a kellő csillám mennyiséget el nem éred! A kikevert anyagot azonnal használd el! Effekt fényzselével bármilyen körömnek adhatsz egy kis pluszt, anélkül, hogy a színét jelentősen befolyásolnád! Fontos: ha túl sok Unikornis port keversz az anyagba, az lassítja, de akár meg is akadályozhatja a teljes kötést. 

Liquid Stone - Unikornis por

Liquid Stone zselébe is keverhetjük az Unikornis port! Köröm készítője: Gyenes Alexandra

#folyékony kő sejtelmes csillogással

A Liquid Stone Clear zselénkbe keverve sejtelmes, csillogó 3D mintákat készíthetsz. A bekevert Unikornis por mennyiségével tudod szabályozni, hogy a köved áttetsző vagy színes legyen. Kísérletezz bátran!  Fontos: ha túl sok Unikornis port keversz az anyagba, az lassítja, de akár meg is akadályozhatja a teljes kötést. 

#Gyakorlati tippek, tanácsok

Félsz, hogy megborítod, meglököd a tégelyt munka közben és kárba vész az Unikornis por? Használd a Silicone Nail Art Pad-ot a tégely alá, segít azt egy helyben tartani!

Ha krómhatású körmöt készítettél az Unikornis porokkal és felpattogott a köröm hegyén vagy sarkán, legközelebb figyelj rá, hogy a körmök élén ne maradjon por! A fényzselével zárd le az éleket! Van olyan vendég, aki intenzívebben használja a körmeit és a köröm élén lévő lezárást nagyon gyorsan elkoptatja, neki a kevésbé használós ujjaira javasold ezt a díszítést!

Ha ezeket megfogadod, akkor nincs más hátra, mint Unikornis porral a körmökre fel!

Cikk szerzője: Gáspár-Köbli Kriszta

 

Ha szeretnél többet tudni az unikornisokról, mint misztikus lényekről, kattints IDE!

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Perfect Nails - géllakk

BubbleGum kollekció
Extrém tartósság 3 lépésben

Perfect Nails - Unikornis por

Unikornis Por
Leheletfinom, színjátszó fénypor

Perfect Nails - CreamGel

CreamGel
Fixálás mentes díszítő krémzselé

Perfect Nails - Ombre ecsetOmbre szivacs
Egyenletes por és pehelyfelvitel

Újdonságainkért kattints IDE! Akciós termékeinket pedig ITT találod!

——————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz