Itt a nyár, a szabadságok ideje, és mi körmösök, hacsak nem terveztünk időben előre, most döbbenünk rá, hogy nekünk is szükségünk lenne nyári feltöltődésre…épp ebben a cipőben jár Andi is! Olvass tovább és mosolyogj nyaralás történetén…

NailStar

XVIII. NailStar győztes körme – Ország-Sugár Adrienn

#Nem így terveztem

Kedves Naplóm!

Kivagyok. Nagyon kivagyok!
Úgy vágytam már erre a nyaralásra, hogy csak na… De elszúrtam. Csúnyán elszúrtam! Nem húztam ki a naptáramban azt a két hetet, amikor nyaralni megyünk és már egy csomó vendéget beírtam oda…Még 3 hét van a nyaralásig. Remélhetőleg sikerül mindenkinek helyet találnom, de ez azzal jár, hogy a nyaralás előtti héten minden nap reggel 7-kor kezdek és későn este végzek…Ennek hála otthon nem csak a gyerek sír, hanem már én is. Még jó, hogy a gyerekünknek van apja is…

Kedves Naplóm!

Túl vagyok ezen a héten! A bőröndöm már kész, de óvatosan kellett pakolnom, mert bekerült egy kombinált lámpa és egy-két körmös cucc. A férjem, ha meglátja a lámpát, biztos széttöri…de egyszerűen nem volt időm a kezemre és lábamra, így úgy döntöttem, hogy a nyaralás első napján majd megcsinálom. Most a legnagyobb kedvencem  a Mexican Summer válogatás…már csak a vibráló színektől is a tengerparton érzem magam…a Sombrero #176-os mustársárgájára régóta vágytam már én is, és a vendégeim is! Arannyal annyira szépen mutat a lebarnult bőrhöz! Mondjuk pont én beszélek, hát a napot sem láttam szinte a hónapban, nem hogy barnuljak! Olyan vagyok mint egy hipóreklám, még a sötétben is esküszöm, hogy világítok! Na de majd most!

#Irány a tengerpart

Kedves Naplóm!

Lebuktam...a táskámba tett pálinkát a reptéri átvilágításkor fegyvernek nézték, így a férjem szeme előtt kellett kinyitnom a bőröndöt…az a tekintet, amikor meglátta a lámpámat…háááát elbizonytalanodtam, hogy milyen lesz ez a nyaralás. Aztán megérkeztünk a szállodába! Gyönyörű hely, érezni a tenger sós illatát, de már a bejelentkezéskor éreztem, hogy nem tudok kivetkőzni magamból. Egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne említsem meg a recepciósnak, hogy a mandula forma jobban állna neki. Mire felocsúdtam, már a kezében volt a vendégkártyám…de a férjem tekintete most elmaradt, mert cserébe már be is írtak minket 2 ajándék masszázsra...csak jó lesz ez! 🙂

Kedves Naplóm!

Hurrá, nyaraluuuunk! Illetve nyaralnánk, ha egész nap nem csörgött volna a telefonom. Persze mindenki ilyenkor talál meg… És persze nem a saját, rendszeresen járó vendégeim, hanem aki évente csak egyszer jönne el… Megszimatolták, hogy szabadságon vagyok? Nem is értem…Lehet, hogy vendégkör építéskor mindig nyaralásra kellene menni?!

Kedves Naplóm!

A férjem ma elvette a telefonomat! A hívásokra már napok óta nem válaszoltam, de a sok szabadidő lehetővé tette, hogy végre körmös videókat nézzek. Ez akkor tűnt fel igazán az uramnak, amikor jobban örültem, mint egy kisgyerek, hogy megállunk egy mekiben, holott tudja ki nem állhatom azt a helyet…hát igen, akkorra már elfogyott a mobilnet, így minden wifi alkalmat meg kellett ragadni… Azt mondta, nyaralás végén visszakapom. A család az övén elér, ha van valami, de amúgy meg úgysem lesz semmi.

Perfect Nails - Egy körmös naplója

Kedves Naplóm!

Nem akarok hazamenni. Nagyon jól érzem magam! A szállodában az egy-egy esti géllakozásért egész sok extra szolgáltatást kapunk. A szobaszervíz a desszertekkel…hát igen, érdemes volt a szakács körmét is rendbe tenni….És barna vagyooooook! Nincs több hipó, csak csupa csoki! Férjem szerint csak leégtem, de hát rák vagyok egyébként is, így nem értem miért akad ezen ki. Meg szerintem illik az egyéniségemhez is és 3 nap múlva úgyis lehámlok. Persze azért nem vagyok egy Rambo, szóval bevetettem egy titkos fegyvert!  A Sara Beauty Spa Nyugtató Aloe géljét is elcsomagoltam a bőröndbe, és minden este bekentem magam vele! Nem fogok lehámlani csakazért sem!

#Újra itthon

Kedves Naplóm!

Hazaértünk…Tudtad, hogy a nyaralós élményeket elmesélni szuper dolog? Egyszer. Kétszer. Ötször… De huszonnyolcadjára már nem tudok áradozni, szegény vendégeim csak egy kurta „jó volt” választ kapnak arra a kérdésükre, hogy „na milyen volt a nyaralás?”…A héten annyira elfáradtam, hogy aludni is nehezen bírtam már pénteken…jó lenne megint nyaralni, pihenni egy kicsit… Úgyhogy ma hazahozom a szalonból a levendulás lábáztató sót és azzal fogok fürdeni!…Hurrá nyaralok….itthon is! 

Cikk szerzője: Gáspár-Köbli Kriszta

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg! 

Perfect Nails - LacGel - Mexican Summer

Mexican Summer kollekció 
LacGel #176 – Sombrero

Sara Beauty Spa - Aloe Vera GélNyugtató Aloe Gél
Sara Beauty Spa – gél

Perfect Nails - Moonlight - kombinált UV lámpa

Moonlight Plus 
Kombinált UV/LED lámpa

Levendula fürdősó
Fürdő és lábáztató só

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz