Egyszer minden körmös életében eljön az az időszak, hogy felhőtlen örömmel, az ünnepre hangolódva, készülve éli meg a karácsonyi várakozás idejét. Ez a soha el nem érkező időszak már Andit is elérte, és így kezdődik egy körmös naplójában a karácsonyi őrület.

Gyors karácsonyi minták - Perfect Nails

A Sparkling Holiday és Vitrage kombinációi végeláthatatlan lehetőségeket rejt!

 

#Szélcsend a vihar előtt

November 24. – Kedves Naplóm! 

Mindjárt itt a Karácsony, nekem már most cseng a fülem az állandó telefonos bejelentkezésektől, ráadásul már az sem segít, ha lehalkítom, mert akkor meg úgy villog folyamatosan, mint valami stroboszkóp…de lehet, hogy idén én egy grincs leszek. Zöld lesz mindenkinek a keze, leszámolok a pirossal! Lehet a Perfect Nailsnél is ilyen grincsek dolgoznak, mert most mindenhol azt látom, hogy a Van karácsony piros nélkül! mozgalmat hirdettek meg. Végre egy kis felüdülés a piros-arany kombinációkból. Személy szerint, magamnak már ki is néztem a Rosegold Chrome por alapot, természetesen csak grincs zölddel kiegészítve! 😀 Hiába imádom ezt az ünnepet, de a vendégektől egyszerűen félek…Úristen, már előre látom, mi lesz! Belegondolni sem akarok…

November 26. – Kedves Naplóm!

Ma meg volt az első sértődött vendégem. Nem vállaltam el december 24-én estére, mert neki természetesen pont akkor lenne jó. Hiába mondtam, hogy „De hát az Szenteste!” , olyan hangnemet ütött meg, amit sosem gondoltam volna. Persze, értem én, hogy ő akkorra lesz kész a sütés-főzéssel, de én? Velem mi lesz? Nem robot vagyok! Bőven elég, hogy a Karácsony előtti héten kb. szünet nélkül dolgozom, nekem nem kell még ez is… Pfffff… Pffff…Persze egy másik vendégem csak bekönyörögte magát egy gél lakkra. Boci szemeket meresztett, aztán hozzátette, hogy csak nude körmök kellenének neki. Komolyan mondom, vissza is mondtam volna a könyörgő szemek ellenére is, ha nem lennék szerelmes az új Elastic csillámos színeibe. Ráadásul, ha rádobok egy hópehely matricát, akkor mindenki boldog. Én is, mert gyorsan meg van az egész keze, meg a vendég is, mert „extra” nude körme lett.

Van karácsony piros nélkül! - Perfect Nails karácsonyi körmök

Van karácsony piros nélkül ötletekért keresd Perfect Beauty Magazinunkat!

November 30. – Kedves Naplóm!

Lefárasztanak a vendégeim…Amióta a Perfect Beauty magazinban láttam a Cashmere kollekciót, azóta mindenféle pulcsimintás körmökről álmodtam. Annyi szépet kitaláltam már vele! És tudod, mit kérnek a vendégek? Pirosat! Csakis pirosat! És abból is csillogósat! Még jó, hogy van nekem egy szuper területi képviselőm, aki azonnal hozott egy Winter Wonderland kollekciót. Most már a „piros csillogós” kérések sem fognak zavarba hozni! Azért próbálkozok a gyönyörű Luxury Rose és a Mysterious White színekkel is, azok is gyönyörűen csillognak, de végre nem pirosan. Szerencsére, ha megmutatom az újságban a kombinációt, könnyen át tudom csábítani a vendégeket a jó oldalra. Ha pedig az újság Van karácsony piros nélkül! ünnepi ajánlóit mutogatom, akkor meg a csillámtól is sokszor elköszönhetek. 😊

#Piros körmök mindenfele

December 16. – Kedves Naplóm!

Szuperül kezdődik a karácsonyi hajrá hete! Már napok óta kis Jézuska és Betlehem variációk járnak a fejemben, ilyenkor mindenki valahogy extra csicsás körmöket kér. Mindegy, majd igyekszem őket jó útra terelni, csak megtaláljuk a közös nevezőt. Reggel 6 óra, én félig ébren, kávéval a kezemben, munkaruhában indulok. Azaz csak indulnék. Befagyott a kocsi ajtaja! Most visszajöttem vizet forralni, mert persze jégoldó spray nincs nálam, minek lenne, múlt héten is csak 5 fok volt még. Remélem a vendégem is késik kicsit, csak nem fog már fél 7 előtt a szalon ajtajában állni?
(…De, ott állt…)

Jajj, azt el kell meséljem, hogy mit kaptam ajándékba tőle a késés ellenére! Marcipán körömbőr olajat! Ugyanazt, amit idén én adok nekik ajándékba! 😀 Nagyon cuki volt, úgy adta oda, hogy gondolja most extra kényeztetés kell nekem, és azt hallotta, ez az olaj nagyon szuper a kiszáradt bőrre, próbáljam ki! Imádom a vendégeimet!

December 19. – Kedves Naplóm!

Már majdnem vége az őrületnek. Van egy vendégem, nagyon kedvelem, de megőrjít. Állandóan elfelejti az időpontját és persze 2-3 nappal előtte kezd el variálni. Ezért vettem neki kiegészítő ajándékot is a marcipán olaj mellé, egy Perfectes naptárat. Na és mit csinált? Na mit? Rögtön elkezdett variálni! Már bánom, hogy nem tartottam meg magamnak inkább. Akkor lenne még egy szupertrendi naptáram! Megyek is a netre és berendelem.

#Boldog Karácsonyt! Mindjárt itt az Újév!

December 25. – Kedves Naplóm!

Boldog Karácsonyt! Vége a nagy őrületnek, habár minden erőfeszítésem ellenére pirosban káprázik a szemem. Itthon vagyok, csend van, békesség és nyugalom. A család már alszik, én itt ülök a bejglis tállal az ölemben, és mit csinálok? Na mit? Naná, hogy körmös videókat nézek!
Észre se vettem eddig, hogy a Perfectes Youtube csatornán milyen sok videó van már? Nagyon-nagyon sok! És olyan jó ötleteket kapok, hogy legszívesebben már holnap újra a körmös asztalhoz ülnék! De vajon ki jönne 27-én körmöshöz?

December 26. – Kedves Naplóm!

Jövőre meg kell fogadnom, hogy megtanulok nemet mondani és azt is, hogy nem hozhatok haza semmilyen körmös cuccot sem! Ma délután, amíg a gyerekek aludtak, a férjem pedig valami fura filmet nézett, én kísérleteztem és hatalmas felfedezést tettem! A Sparkling Holiday és a Winter Wonderland csillogó lakkzseléin csodásan mutatnak a Vitrage kollekció áttetsző színei! Ezt pont egy Facebook élőben láttam a Perfectnél. Ráadásul simán összejön a grincs szín is, zöld csillámok! 😀 Még jó, hogy van Szilveszterre is beírva vendég, neki tuti felteszem valamelyik izgalmas kombinációt!

A cikket írta: Gáspár-Köbli Kriszta

 

 

Még több Egy körmös naplója bejegyzést szeretnél? Kattints IDE és mosolyogj Andi  express megoldásain…

Perfect Tipp: Hogy ne csak pirosból álljon az ünnep olvasd el Van karácsony piros nélkül! cikkünket és inspirálódj Te is színes karácsonyi körmökkel!

Van karácsony piros nélkül!

 
 

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg vagy jelentkezz képzésünkre és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Perfect Beauty Magazin
Készülj velünk a téli szezonra!

Vitrage

Vitrage készlet
LacGel Glass collection

Push Up továbbképzés
Orosz manikűr egy lépésben

Elastic Hard Gel
Bestseller építő lakkzselé

Újdonságainkért kattints IDE! További termékekért böngész oldalunkon ITT!

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz