Megint elhalogattam egy csomó mindent, ez az új esztendőben nem fordulhat elő, ezért elhatároztam, hogy idén készítek egy fogadalom listát!
-Andi – 

December 30.  –  Kedves Naplóm!

Vége a Nagy Ünnepi Őrületnek…az utolsó vendég tegnap este 10-kor ment el. Annyi csillám került a Perfect Pixie-ből a kezére, hogy egy ideig biztos nem kell keresni az Esthajnalcsillagot az égen. Most egyelőre azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány, ráadásul mindenhol színes Nail Confetti karikákat látok…lehet a szemem káprázik csak és mindjárt elájulok. Reggel mondta az ember, hogy álmomban is azt kérdezgettem, hogy melyik csillámport kéri a kezére…De az biztos, hogy jövőre nem hagyom így elcsúszni a dolgokat az Ünnepek miatt. 

Jé, meg is van az első újévi fogadalmam! Mi lesz még itt?!

 

 

Január 1. – Kedves Naplóm!

A családi szilveszter jól sikerült, mindenki kidőlt. A csillámkészletem a kisfiamnak hála lecsökkent…nem tudok olyan helyet mondani a lakásban, ami nem Perfect Pixie-ben vagy Hyper Holo Chrome Porban tündököl. Úgy tűnik fényesen indul az új év!Én meg itt szomorkodom, hogy eltűntek a szuper, csajos bulik, mióta mindig dolgozom. Azt hiszem, idén készítek egy Műkörmös Fogadalom listát! Így az évvégi hajrá után jöttem rá ugyanis, hogy tavaly megint elhalogattam egy csomó mindent!

Akkor kezdődjék a szórakozás:

#1 Spórolás! Minden vendég után elteszek pár száz forintot a perselyembe! Nagyjából 45 vendégem van egy hónapban…már most dollárjeleket látok a szemeim előtt! Úúúúú, ezt már most el is tudnám költeni! Jöhetnek az új körmös cuccok.

#2 Feliratkozom a Perfect Nails youtube csatornájára! Ott minden videó megtalálható és értesítést is kapok…a gyerek is szereti nézni ezeket a videókat, így „kedvenc” meséktől is elköszönhetek egy időre! 😊Ráadásul remek ötletek vannak a csatornán, a múltkor a Sirene Secret matricákat tudtam használni a fiókomból!

Nahát, ez nem túl sok így elsőre, de azt hiszem mégis elég lesz kezdésnek. Boldog Új Körmös Évet!

Január 6. – Kedves Naplóm!

Úgy döntöttem, bővítem a listát! Minden hétfő délelőtt gyakorolni fogok! Be is szereztem hozzá a területi képviselőmtől egy csomó Nail Art Tipet, így már nem tudom arra fogni, hogy nincs kin gyakorolnom.

#3 Minden hétfőn 9-től 12-ig gyakorlásra kihúzom az időt a naptáramban!

Január 14. – Kedves Naplóm!

Ma megnéztem mennyi pénz van a perselyben! Nagyon izgatott vagyok, mert sokkal szebben gyűlik a pénz, mint gondoltam! Ja, és a múlt héten készült Nail Art Tipes mintáim közül többet a vendégeknek is felraktam már. Azt mondták, hogy így sokkal könnyebb választani! Juhúúúúú!

 

 Január 17.  – Kedves Naplóm!

Úúúúúúúristen, én olyan büszke vagyok magamra! Ami képeket feltöltöttem a NailStar-ra, abból kikerült egy a Perfect Nails Europe oldalára, mivel megnyertem a decemberi Nailstar – A hónap körmöse díjat! Híres lettem! A vendégeim folyamatosan küldik az üziket, hogy ők is büszkék! Annyira boldog vagyok! Már alig várom az oklevelet, hogy kitegyem a dicsőségfalamra…Lássák csak a vendégeim is a sikereimet.

#4 Alapítok egy dicsőség falat, ahol kiteszem az versenyokleveleimet és a tanfolyamok okleveleit egyaránt! 

Január 20. – Kedves Naplóm!

Megállíthatatlanul betörtem a Nailstar csillagok világába! A körmös képem a Perfect Nails Instájára is kikerült! Egyszer csak megláttam a PN fotói között. De jóóóó! Úristen…lehet el kellene gondolkodnom előre kártyákat aláírni…egyszer sokat ér majd! 😀

 

 

 

Január 24. – Kedves Naplóm!

#5 Idén minden hónapban elmegyek egy képzésre! Mindig lehet újat tanulni és tavaly bizony ez elmaradt! Ezért minden hónapban megyek képzésre, szeretném, ha fejlődni tudnék a szakmában. Így alakult, hogy most értem haza az idei első képzésről. A Perfect Nailsnél volt és a perselypénzemből simán tudtam gazdálkodni, mivel 20% kedvezménnyel vásároltam a tanfolyam alatt.  Már tudom is, mit fogok hétfőn a tipekre festeni! Lassan jön a báli szezon, szóval ideje egy-két trükköt még a perfectes videókból is ellesnem. 

Január 30. – Kedves Naplóm!

#6 Pihenni fogok, nyáron is! Még csak január van, de én már kivagyok. A múltkor olvastam a Perfect weboldalán, hogy lehetne jobban időt nyerni. Hát fogtam a Perfect Naptáramat és 2 hetet kitéptem a naptáramból…kár, hogy 4 napot nem lehet. Aztán rájöttem, hogy rossz oldalt téptem ki, szóval most végső soron 3 oldal van kitépve, amiből egyet „gyönyörűen” visszaragasztottam. Mindegy, a két hét szabi most már tutira meg van a naptárban!

Azt hiszem, nagyon megérte megcsinálni a Műkörmös listámat! Azon leszek, hogy egész évben tartani tudjam!

 

A cikket írta: Gáspár-Köbli Kriszta

 

Perfect Tipp: Keresd youtube-on Van karácsony piros nélkül! lejátszási listánkat, ahol az összes karácsonyi díszítő videónkat vissza tudod nézni!

Irány a PN videók!

 

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg vagy jelentkezz képzésünkre és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Perfect Naptár 2020
Beosztja a legértékesebb tulajdonod!

Vitrage

Vitrage készlet
LacGel Glass collection

Hyper Holo Chrome Por
Színjátszó holografikus krómpor

Elastic Hard Gel
Bestseller építő lakkzselé

Újdonságainkért kattints IDE! További termékekért böngész oldalunkon ITT!

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz