A fekete, a vörös és a fehér hármasát az ember az ősidőktől használja. És itt most komolyan az ősidőkre gondolunk! Az őskori barlangrajzokon is ez a három szín volt az uralkodó. Szimbolikus jelentésük a mai napig azonos: a fehér a tisztaság színe, a tiszta fény, a világosság, a tökéletesség, felsőbbrendűség szimbóluma. A fekete mindezek ellentéte: az éjszaka, a vadság, a gonosz színe.

Greatest Hits kollekció

A vörös színt bolondíthatjuk Velvet Matt fedővel is! Köröm készítője: Tokár Virág Lilla

#És a vörös?

A vörös érdekesen kapcsolódik ehhez a két színhez. Miért nem a zöld vagy a kék került be harmadiknak? – kérdezhetnénk… A vörös szín szoros kapcsolatban van az emberrel, hiszen vérünk színe, így az élet maga. Vörös a színe még a tűznek is: a lángnyelvek világosságot, védelmet nyújtanak az éjszakában, meleget adnak a hideg ellen.  Ugyanakkor nem csak jó tulajdonságokkal ruházták fel ezt a színt, néha átkerül a gonoszhoz is, például az Ördög színe a vörös és a fekete együtt. A vörös szín kettősségét a magyar nyelv csodásan érzékelteti: a „jó” a piros, a „gonosz” a vörös. Gondoljunk csak bele: a klasszikus vörös köröm is inkább a csábítás színe, nem a jó kislányoké!

A divatban is örök ez a három szín: egy fekete-fehér ruha, vörös rúzs csodásan mutat, nyáron pedig a tengerészdivat elengedhetetlen kiegészítői a piros-fehér csíkok. A státuszszimbólummá vált piros talpú, fekete bőrből készült Louboutin tűsarkút pedig talán említeni sem kell!

 

Greatest Hits kollekció

A kollekció színei készletben 10%-kal olcsóbban megkaphatók!

#Greatest Hits

Amikor ezt a kollekciót megálmodtuk, nem is gondoltunk bele ilyen mélyen a színek szimbolikájába… Az lebegett a szemünk előtt, hogy olyan árnyalatokat válogassunk össze, amire minden körmösnek szüksége van. Saját tapasztalat és a kollégáknál is látjuk, hogy színekből sosem elég, a vendégek vágynak az újdonságokra, ugyanakkor a különböző körmös csoportokban rendszeresen előkerülnek az alapszínekkel kapcsolatos kérdések:

“Melyik fehér lakkzselét ajánljátok, ami nem foltos és francia véget is lehet festeni vele?”

“Melyik fekete gél lakk az, ami biztosan átköt, és nem húzódik össze köttetés közben?”

“Melyik az a piros, ami olyan „igazi” piros?”

 

Greatest Hits kollekciónk tagjai pont ezeket az igényeket elégítik ki: színei hiperpigmentáltságúak, biztonságosan átkötnek és akár egy rétegben is gyönyörűen fednek! Akár teljes körömre festve, akár francia végnek, akár díszítéshez, egyszerűen nagyszerűek ezek a gél lakkok! 

Az erősen pigmentált lakkzseléknél felmerül az a kérdés is, vajon mennyire színezik el a fényzselé ecsetét. Jó hírünk van! Greatest Hits kollekciónk színeinél ezzel a problémával nem kell foglalkoznod, nem kell csak a pirosaknak egy külön fényzselét fenntartanod! Lássuk hát az új, hiperpigmentált gél lakk kollekciónk színeit:

Greatest Hits LacGel kollekció

#181 – Mystic Night

Ha fekete köröm, akkor rögtön a lázadó típus jut eszünkbe. Ki gondolná, hogy a kínai uralkodók és a divatelit egyik kedvenc körömszínéről beszélünk! A fekete körömlakk először 1967-ben jelent meg Londonban, az underground kultúra fészkében született. Akkoriban minden alternatív lány körme feketén virított. Ezt követően sokáig a lázadás jelképe volt, a hétköznapi viseletben a fekete köröm.  Egy Gucci kampány révén került be igazán a köztudatba: az 1999-es őszi-téli kollekció divatfotóin a modellek csodásan manikűrözött fekete körmökkel pózoltak. Azóta a fekete köröm megállíthatatlan!
Tipp: A nyári fesztiválszezonban tökéletes kiegészítője egy színes öltözéknek! A tökéletes manikűr érdekében figyelj, hogy a fekete ne érjen a bőrhöz! Ha mégis megtörténne a baj, Art&Corrector Pennel könnyedén lehúzhatod a bőrről a felesleget!

#182 – Pure soul

A tökéletes fehér körömhöz tökéletes alap kell! Fontos, hogy a körmök felülete sima és egyenletes ívű legyen! A felület finomításához használj egyre finomabb buffert, a narancs habos #100/100-as reszelő után a kék habos #180/180-as reszelő ajánlott, majd alaposan portalaníts Dust Magnettel és csak ezután vidd fel a fehér gél lakkot! Ha tökéletes francia véget szeretnél festeni, használd Long ecsetünket!

#183 – Passion

Az igazi piros körömszín, ami lehet klasszikus és lehet csábító is! Használd ki a vörös szín kettősségét és ajánld vendégeidnek! Napközben kedvelt, klasszikus szín, estére pedig átváltoztathatja vendéged vad csábítóvá: ő lehet a Végzet Asszonya!
Tipp: Ne nyúlj vissza a köröm közepére a gél lakk ecsetével, így biztosan egyenletes fedést kapsz és egy rétegben is gyönyörűen mutat majd ez a csodás árnyalat!

Cikk szerzője: Gáspár-Köbli Kriszta

 

Ha szeretnéd megismerni Aztec kollekciónkat közelebbről, akkor kattints a gombra!

Ősi minták, fesztivál színek

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Greatest Hits Collection
Készletben 10%-kal olcsóbb

Mystic Night LacGel #181
Fekete hiperpigmentált lakkzselé

Pure Soul LacGel #182
Fehér hiperpigmentált lakkzselé

Passion LacGel #183
Vörös hiperpigmentált lakkzselé

Újdonságainkért kattints IDE! Akciós termékeinket pedig ITT találod!

——————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz