A fekete péntek számunkra sem úgy alakult, ahogy terveztük. A Perfect csapat tagjai mind pénteken, mind szombaton rengeteget dolgoztak azon, hogy a technikai problémából adódó kellemetlenséget és félreértéseket mihamarabb korrekt módon megoldják és orvosolják.

#Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Egyszerűen nem tudjuk szavakkal eléggé kifejezni, hogy milyen hálásak vagyunk mindannak a több szász vásárlónak, akik lojálisak hozzánk, támogattak minket ezen a nehéz napon is. Köszönjük a rengeteg támogató, megértő és pozitív visszajelzést! Köszönjük, hogy vagytok és értetek dolgozhatunk a továbbiakban is!

#Technikai hiba, de a rossz indulatú külső támadás sem kizárható!

A pénteki webáruházi problémák okai, amit többetek is jelzett a számunkra, még mindig feltárás alatt vannak. A pontos okokat még vizsgáljuk. Egyértelműen technikai hiba történt a weboldalon pénteken, amit elsősorban igyekeztünk mihamarabb megoldani és elhárítani, hogy a meghirdetett akcióval a rendelkezésetekre tudjunk állni. A hiba okainak feltárása még zajlik, azonban sajnos az sem kizárható, hogy rossz indulatú külső támadás érte szerverünket.

#Jön az új honlap!

Már egy ideje mi is tapasztaljuk, hogy az általunk elvárt Perfect minőségnek a weboldalunk nem tud megfelelni, így már több mint fél éve azon vagyunk, hogy 2020 januárban egy új, könnyebben kezelhető, átlátható és megbízható honlappal, webáruházzal tudjunk Titeket kiszolgálni.

#Szeretnénk megköszönni korrekt hozzáállásotokat!

Szeretnénk megköszönni a kedvességeteket és megértéseteket! Eredetileg nem terveztük, de köszönetképpen egy akcióval készülünk Nektek így még az ünnepek előtt. Részletek hamarosan, figyeljétek weboldalunkat! Addig is legyen Perfect napotok! Nélkületek nekünk nem lenne!

Perfect Nails