A Glamour napok az elmúlt években olyan ikonikus időszakká változott, amely egyet jelent a tavaszi és az őszi megújulással, bevásárlással. Nincs ez másképp 2019-ben sem, hiszen október 10. és 13. között ismét Glamour napok!

#Szerezd be az ősz kedvenceit MOST kedvezményesen!

Ha Te is vágysz egy kis megújulásra, a Glamour napok a tökéletes alkalom számodra!

Töltsd fel tartalékaidat október 10. és 13. között és válogass kedvedre lakkzseléink, építő zseléink, ecseteink és körömdíszeink között, amiket most 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg! 

Fedezd fel a legújabb őszi trendeket, találj rá új stílusodra, szerezd be új kedvenceid mesés árakon!

#Kiemelt ajánlataink

Egy kis kényeztetés mindenkinek jár! Lepd meg magad kedvenc Perfect-es termékeddel és válogass kedvedre akciós ajánlataink közül!

 

Nekünk, nőknek különösen fontos a változatosság, akár a ruháról, akár frizuráról vagy a körömről van szó! Használd ki a tökéletes alkalmat, mert most minden* Perfect Nails, Sara Beauty SPA, Orly és Sara Lash termékhez 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá a Glamour napokon! Hogy és hol tudod beváltani a Perfect Nails kuponodat?

 #Részletek

 

  • A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az októberi GLAMOUR magazinban, a GLAMOUR-kuponfüzetben (Perfect tipp: 28.oldal jobb felső sarok)és a GLAMOUR-napok applikációban! 

 

 

  • A kupon 2019. október 10-13. között érvényes. *A kedvezmény gépekre és újdonságokra nem vonatkozik, illetve más akciókkal nem vonható össze!

 

 

#Perfect Beauty Shop – A vásárlás új dimenziója

Megálmodtunk egy olyan helyet, ahová, ha belép egy körmös szakember, tátva marad a szája! Olyan termékekhez és eszközökhöz juthatsz hozzá elérhető áron, amikkel minőségi munkát tudsz végezni és megkönnyíti a hétköznapjaidat, örömmé válik az alkotás!

Perfect Beauty Shop

#Miben különbözik a Perfect Beauty Shop egy átlagos üzlettől?

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett eladóink mindent megtesznek a teljes körű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz.

Mindkét üzletünk, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk,  csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust vagy Perfect Beauty magazint és informálódj újdonságainkról személyesen!

 

Perfect Beauty Shop
– 
1074 Budapest, Dohány u. 46.

Glamour nyitvatartás:

Csütörtök- péntek: 9:00 – 18:00

Szombat: 9:00 – 16:00

 

Perfect Beauty Shop
– 1137 Budapest, Szent István krt. 6.

Glamour nyitvatartás:

Csütörtök- péntek: 9:00 -18:00

Szombat: 9:00 – 16:00

 

További viszonteladói partnereink nyitva tartásáról az alábbi linken informálódhatsz: glamour napok.

*A változtatás jogát fenntartjuk! Az akció időtartama: 2019. október 10 – 13. Az akció a Perfect Beauty Shopjainkban vagy az akcióban részt vevő viszonteladóinknál történő vásárlásokra vonatkozik. A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!