2019. november 24-én került megrendezésre a Hungarian Open Cup, Magyarország egyik legsokszínűbb nemzetközi szépségipari rendezvénye szakmai versenyekkel, nagyszínpadi showműsorokkal és páratlanul gazdag, sokszínű  vásárral.

Perfect Nails - Darabos Évi - a Nemzet körmöse

#Nemzet körmöse: Darabos Éva

Darabos Évi, aki rendszeresen jelentkezik facebook oldalunkon is élő adásokkal és a Perfect Műhely Titkok állandó szereplője, rengeteg versenyre jár zsűrizni nem csupán hazánkban, de külföldön egyaránt.

Perfect Tipp: A VLOG videóiért kattints IDE és iratkozz fel youtube csatornánkra!

Évi a Hungarian Open Cup-ra is zsűriként érkezett, illetve szakmai előadással is készült a körmös színpadon. A bemutató során az Elastic Silver Shine Gel-lel és az Illusion Cat Eye kollekció színeivel készített látványos körmöket. Az előadást követően jött a körmök zsűrizése a nemzetközi mezőnyben. A versenyek végeztével a végleges nagy show  következett. Ekkor került sor a szakmai elismerések átadására is: Darabos Évi nemzetközi és magyar sikereiért, valamint kiváló szakmai tudásáért 2019-ben a Nemzet körmöse szakmai elismerést kapta. A Nemzet Körmöse ezután csupán ennyit tudott nyilatkozni: “Szóhoz sem jutok.”

A 12x-es Magyar Bajnok, 3x-os Európa Bajnok, 3x-os Winner of Winners Nailympia London, Világbajnoki Ezüstérmes mesteroktató november 28-án 11:00-kor ismét facebook élővel jelentkezik, ahol a francia körmök építéséhez és a csillogáshoz ad pár ötletet a karácsonyi készülődés közeledtével! 

Perfect Nails sikerek

#Építő bajnokunk: Keller Zsuzsanna

Keller Zsuzsanna, a Perfect Nails oktatója tavaly porcelán kategóriában 3. helyezést ért el ezen a versenyen. Idén ismét megmérette magát, de nem csak porcelán, hanem pink and white zselé kategóriában is. Úgy tűnik jó döntés volt, hiszen minkét kategória győzteseként zárta a napot! 

 

  • Pink and white porcelán 1.hely
  • Pink and white zselé 1.hely 

 

Zsuzsi 2012-ben végzett kézápoló- műkörömépítőként. Tisztában volta azzal, hogy ez a szakma alapköve. Folyamatosan továbbképzésről továbbképzésre járva fejleszti magát továbbra is. Mindeközben rádöbbent, hogy a szalonvilágon kívül is van egyfajta körmös élet. Ami nem más, mint a versenyzés! 

Perfect Nails továbbképzések2014-ben megkezdte a versenyzést, azóta sikerült már jó pár versenyen dobogós helyezéssel eljönnie. 2017-ben végezte el a Trainer képzést.  2019 januárja óta erősíti a Perfect Nails csapatát. Szalonban is körmözik, így napra kész az anyag használatával, technikai dolgokkal és fellépő hibákkal kapcsolatban is. Zsuzsi januári továbbképzései hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon is, így a fejlődni vágyok egy elismert szakembertől tanulhatják meg az alapoktól kezdve az extrém formáig mind a porcelán, mind a zselé használatát. 

Fontos számomra, hogy a tanulónak minél alaposabban át tudjam adni a tudásomat és sikerélménnyel távozzon a képzésemről. Ezért, ha kell a kezed is fogom és együtt csináljuk! 

– Zsuzsi

#Mit kell tudni a Perfect továbbképzésekről?

✅erősen gyakorlat orientált
✅kiscsoportos képzés, így az oktató mindenkivel tud foglalkozni
✅szakképzett oktatók tartják
✅remek hangulat az órákon
✅barátságos, könnyen megközelíthető belvárosi környezet

Tanfolyamainkért látogass el weboldalunkra:
👉https://www.perfectnails.hu/tartalmak/tanfolyamok

 

Gratulálunk lányok a sikereitekhez és nagyon büszkék vagyunk Rátok! 

 

Perfect Tipp: Keresd youtube-on Van karácsony piros nélkül! lejátszási listánkat, ahol az összes karácsonyi díszítő videónkat vissza tudod nézni!

Irány a PN videók!

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg vagy jelentkezz képzésünkre és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Perfect Nails - Elastic Silver Shine

Elastic Silver Shine Gel 
Visszafogott ragyogás nude imádóknak!

Vitrage

Vitrage készlet
LacGel Glass collection

Push Up továbbképzés
Orosz manikűr egy lépésben

Perfect Naptár 2020
Beosztja legértékesebb tulajdonod

Újdonságainkért kattints IDE! További termékekért böngész oldalunkon ITT!

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz