Idén is megrendezésre került a Körömsuli táborom Balatonbogláron, a Kenatur üdülőfaluban. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy ezúttal is remek kis csapat verődött össze a Balaton parton! 

#A Körömsuliról

A mesés helyszín, a Balaton hűsítő vize felüdülést nyújtottak az egyébként érdekes, de rendkívül információ dús oktatások után! Szerettem volna, ha a táborlakók, amellett hogy rengeteget tanulnak, lazítani és ismerkedni is tudnak egymással.Úgy éreztem a sok mosolygó arcot látva, hogy ez sikerült és egy jó kis közösség jött létre!

Imádnivaló, vicces,tehetséges és inspiráló Hölgyekkel ismerkedhettem meg  a tábor alatt!

#A tananyag

Nagyon színes,változatos  tananyaggal készültünk a résztvevőknek!

  • Az első napon megtanulhatták alkalmazni a PushUp manikűrfejet és kiaknáztuk az Elastic családba tartozó alapanyagokban rejlő lehetőségeket. Készültek erősített géllakkok francia, babyboomer és teli színű kivitelben is.  A lányok nagyon alapos manikűrt végeztek és csodálatosan egyenletes felületeket hoztak létre, mindenki túlteljesített magán, amin sokszor meg is lepődtek.

 

  • második napon megtanultuk a zselében rejlő szalontehnikákat, ráfókuszálva a penge-éles mosolyvonalakra. Imádtam az egész munkát a bemutatóm során, mert jól esett látni, hogy az a minőség, amivel nekem öröm dolgozni, de számomra már megszokott, valakinek megváltást jelent.
    A BAT sablon hatalmas sikert aratott, úgy, ahogyan a Platinum zselé és a Cover Babe Gel is.
    Káprázatos eredmények születtek, büszkeségem határtalan volt!

 

  • A harmadik nap már az Acrylgel-lel is megismerkedhettek a résztvevők.
    Ugyan imádom az alapanyagot, de kicsit megspékeltem a csajoknak az előző nap sikereit látva a technikát, ezért kombinált technikát alkalmaztam. A körömágyhosszabbítás a szerelem-anyagomból, az Acrylgel Coverből készült. A szabadszélnél a Perfect Nails káprázatos színeit, csillámjait és effekt-porait alkalmaztuk, ezt követően újra visszanyúltunk a már előző nap megkedvelt Platinum zseléhez.
    Hogy kicsit emeljem a napi elvárást, bemutattam a Hölgyeknek, mennyire is könnyű, látványos babyboomer-t készíteni az Acrylgellel. Rettegve ugrottak neki a feladatnak, mégis kisujjból megcsinálták a bemutatót követően, elsőre! Rájöttek, hogy egy jó anyag és a jó ecset-választás segíti a munkájukat.

 

  • A negyedik napon „ha már úgyis belerázódtunk” elven kombinált technikával készítettünk orosz mandulákat. Volt, akinek ez volt az első extrém formája, volt, aki már próbálkozott vele, de egy mindenkiben közös volt: Kihozták magukból a maximumot és csodálatosan teljesítettek! 
    Ezen a napon szintén kihasználtuk az Acrylgel Coverem tulajdonságait és a már jól bevált Platinum zselét. Sőt adtunk hozzá egy kis pluszt:  egy kis Plastiline virág, egy  pici Delux fehér és természetesen bevetettük a bomba-biztos GlueGelt is! Hiába… Teljes sablonos extrém forma kívánja a díszítést. J Na jó, persze díszíteni nem volt kötelező, hiszen mindenki olyan csodálatos mosolyvonalakat gyártott és olyan szép felületet alakított ki már a 4. napra, hogy így is szemet gyönyörködtető eredmények születtek.

 

 

  • Az ötödik nap a díszítés jegyében telt. Megtanulhatták a Hölgyek a két színből összetevődő virágok, pillangók kialakítását, a vékony vonalak megfestését, amihez a már fentebb említett Delux zselék nagyban segítették munkánkat. Bátran kijelenthetem, hogy MINDENKI kivétel nélkül túlteljesített saját magán.

 Élvezhettük a festői környezetet, tanulhattunk, gyakorolhattunk non stop, megcsodálhattunk testközelből egy fecske-családot, sütögethettünk és ami a legfontosabb: Egy családdá kovácsfffffffffffffffEgy családdá kovácsolódtunk. Ki ne élvezné ezt a csodálatos lehetőséget?! ♥hagytuk el a tábort, hiszen nagyon megkedveltük egymást, egy remek csapat alakult ki, ezért meg is beszéltük, hogy szervezünk egy “osztálytalálkozót”!

 #Összegezve

Az 5 nap gyorsan elrepült és azon kaptuk magunkat, hogy egyet pislogtunk és már csütörtök este volt, a tábor utolsó napja. Megadtuk a módját a “búcsúnak”, hatalmas sütögetést tartottunk! Másnap vegyes érzelmekkel hagytuk el a tábort, hiszen nagyon megkedveltük egymást, egy remek csapat alakult ki, ezért meg is beszéltük, hogy szervezünk egy “osztálytalálkozót”! 

Összességében egy nagyon hangulatos, produktív tábort tudhatunk magunk mögött.

Élvezhettük a festői környezetet, tanulhattunk, gyakorolhattunk non stop, megcsodálhattunk testközelből egy fecske-családot, sütögethettünk és ami a legfontosabb: Egy családdá kovácsolódtunk. Ki ne élvezné ezt a csodálatos lehetőséget?! ♥

 

Szerző: Bársony Betti