Az ünnep hangulata a körömszalonok falait is átjárja! Segítünk Neked is ráhangolódni, hogy felkészülten várd vendégeidet! Ezzel kapcsolatban interjút készítettünk Darabos Évivel, hogy hogyan készül az ünnepekre, hogyan folyik náluk a karácsonyi készülődés.

#Mik az idei ünnepi körömtrendek?

A Winter Wonderland LacGel Effect kollekció piros, arany és ezüst színeinek lehetetlen ellenállni.  Persze a rosegold színárnyalat, azaz a Luxury Rose is sokak kedvence lesz. A
sejtelmes csillogás is örök divat, ezért az új Elastic Gel színek is biztosan elbűvölik a visszafogott, nude rajongó vendégeket is. A hópehely, a karácsonyfa, csillag díszítések mindig előkerülnek ebben az időszakban, így bátran merem ajánlani a Nail Stickers matricákat, amivel percek alatt felkerülhetnek ezek a minták. A zöld csillámos ragyogásért pedig én biztosan a Vitrage kollekció Cactus színéért fogok nyúlni, ami remekül kombinálható akár a Winter Wonderland, akár a Sparkling Holiday színeivel is. Mostanság a Cat Eye lakkzselékkel is játszadozom, így a piros Cat Eye is megjelent a palettán, a mágneses lakkzselé szerelmeseinek. Erről és a Vitrage kombinációkról egyébként facebook élő is készült. 

#Ha késik a vendég, hogyan kerülöd el, hogy nagy csúszások legyenek?

Megbeszélem a vendéggel, hogy nagyjából milyen körmöt szeretne, így be tudom határolni, hogy mennyi időt kell rá hagynom. Ha valaki késik, előkerül a gyors Delux Gel-lel festett francia vagy az AcrylGel tip. Használom még a színezett és csillámos anyagokat,
mint az AcrylGel Glitter vagy az Elastic Gold és Silver Shine Gel. A gyors és látványos díszítésekhez a pixie porokat, a matricákat, a gyors zselés festéshez pedig a Cream Geleket
használom. 

#Készülsz valamilyen meglepetéssel a vendégeidnek?

Mivel fontos télen a bőrápolás, egy kis kiszerelésű kutikula olajat adok nekik. Befér a táskába és akár napközben is gyorsan be tudják kenni a köröm körüli bőrt, ez pedig a következő alkalommal nekem is megkönnyíti a dolgomat.

#Honnan merítsenek ihletet a kolléganők a karácsonyi készülődéshez?

Az egy napos Perfect továbbképzéseken elsajátíthatod a szuper díszítő technikákat és a gyorsabb munka trükkjeit. Ha a nagy hajtásban nincs erre idő, kövesd kéthetenként az élő facebook videókat és a Perfect Műhely Titkok vlog sorozatot a Perfect Nails facebook oldalán, ahol mindig mutatok díszítési trükköket. Iratkozz fel a Perfect Nails youtube csatornájára, ahol folyamatosan bemutatkoznak az újdonságok és rengeteg díszítő videó is található! Ráadásul az ingyenesen beszerezhető Perfect Beauty Magazinban is megmutatunk pár alternatív karácsonyi körmöt, ahol nem a piros-arany kombináció a domináns. Van karácsony piros nélkül! lejátszási listánkon ezek közül is megtalálható pár mintának a készítési folyamata, de persze a piros-arany körmökhöz is adunk ötleteket. 

 

Irány a PN videók!

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg vagy jelentkezz képzésünkre és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Perfect Beauty Magazin
Készülj velünk a téli szezonra!

Vitrage

Vitrage készlet
LacGel Glass collection

Push Up továbbképzés
Orosz manikűr egy lépésben

Elastic Hard Gel
Bestseller építő lakkzselé

Újdonságainkért kattints IDE! További termékekért böngész oldalunkon ITT!

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz