Perfect Day őszi ingyenes körmös továbbképzés országszerte 20 helyszínen – A te városodban ott leszünk?
Kattints a képre a részletekért!

Új anyagok, új technikák, frappáns megoldások. Alkoss Te is  könnyen, gyorsan látványosat!

#A gyorsaság többé nem illúzió!

A 2019. őszi szezon aktuális trendszínei, legújabb fejlesztései és alapanyagai, díszítései mind megtalálhatók lesznek rendezvényünkön. A nap végére Te is rájössz majd, hogy a gyorsaság többé nem illúzió!

Lépj ki a megszokások világából! Alakítsd át a napi rutinod és kísérletezz az új technikákkal, mert a változatosság gyönyörködtet! Mi segítünk!

Őszi Perfect Day rendezvény sorozatunk programját úgy állítottuk össze, hogy olyan technikákat, tippeket adhassunk neked, amivel időt, energiát tudsz spórolni a mindennapi szalonmunkád során!
Gyere és tölts velünk egy Perfect Napot!

15% kedvezményért és a biztos helyedért regisztrálj a rendezvényre!

#Mi már készülünk!

Oktatóink már augusztusban megkapták a képzéseket, így érdemes a facebook eseményekre visszaigazolnod, ahol őket is könnyen elérheted. Ráadásul az egyes helyszínekhez kapcsolódó információkat is itt osztjuk meg!

 

#És hol találkozhatunk?

Budapest, Gyöngyös, Kecskemét, Miskolc, Szeged, Szekszárd, Eger, Békéscsaba, Nyíregyháza, Debrecen, Szolnok, Esztergom, Dunaújváros, Pécs, Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Szombathely, Győr, Veszprém, Sopron

A Te városodban ott leszünk?  Regisztrálj a biztos bejutásért és a 15% kedvezményért ITT!

#Ízelítő a programból:

  • Építs 4,5 perc alatt! 

Lehetséges? Bizony, megmutatjuk hogyan készíthetsz egy szettet kevesebb, mint 1 óra alatt. Ráadásul még időgép sem kell hozzá, “csak” pár Perfect eszköz és a köröm már szinte magától meg is épül!

  • Speed Up Refill!

A lenőtt köröm mindig visszajáró a vendéggel együtt és hát ki ne szeretne villámgyors munkát végezni! Bizony a gyorsaság nem illúzió többé, ugyanis megmutatjuk a lenőtt körmök villámgyors betöltésének titkát!

  • Francia Klasszikusok!

Van egy köröm, ami mindig hódít. Biztosan Neked is van olyan vendéged, aki csak a francia körmökre esküszik. Ha elegáns, ha merész, ha egyszerű, ha bohókás, rengeteg lehetőség és minden alkalomra tökéletes…igen, ez mind a francia köröm sajátja. De hogyan lesz igazán fehér az a szabadszél? Most megismerheted az extrém fehérítés receptjét!

  • 10 köröm – 10 perc – Vitrage Nails

A kirándulások alkalmával megcsodálod a templomok gyönyörű napfényben pompázó rózsaablakait? Akkor bizony ez a programpont biztosan a kedvedre lesz. Gyere és nézd meg, hogy kerül aTiffany hatás a körmökre!

 

 

  • Kezeket fel! – Megmasszírozunk!

Ki nem szereti, ha megmasszírozzák. Ezzel a vendégeid is biztosan így vannak. Egy jó kézmasszázs a megfelelő technikával és eszközökkel mindenkit boldoggá tesz. Lesd el a Perfect masszázs titkait az oktatóinktól!

  • Nem bírunk leállni!  – Még több újdonság!

Egyszerűen nem tudunk leállni. Annyi újdonság, annyi ötlet kering bennünk, hogy muszáj fokoznunk még. Megmutatjuk a legújabb trendszíneket és bizony a titokzatos Cat Eye lakkzselékben rejlő lehetőségeket is kiaknázzuk. Trendre fel!

 

 

 

#A szupernek ígérkező pörgős és gyakorlatorientált programokon kívül miért érdemes eljönnöd?

  • Nagy szalontapasztalattal rendelkező előadók
  • 15% helyszíni kedvezmény az online regisztrálóknak
  • Jó hangulat
  • Igazi szakmai közeg és közönség
  • Tombola sorsolás…és még sok más érdekesség!

 

Ingyenes online előregisztráció a biztos bejutásért és a 15% kedvezményért ITT!

***

*A helyszínek, időpontok és a programok változtatásának jogát fenntartjuk.
A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!
A kupán kizárólag a regisztrált Perfect Day rendezvényen érvényes!