A nyárral együtt megérkezett a Nagy LacGel csereakció ideje!

Meguntad, megbántad vagy elfogyott, de még megvan az üveg? Segítünk kitakarítani! Hozd el hozzánk és beszámítjuk vásárlásodba! Bármely NEM Perfect Nails és NEM ORLY márkájú, kidobásra ítélt lakkzselédért cserébe 15% kedvezményt kapsz tőlünk 4 ml vagy 8ml-es, színes lakkzselénk árából.

Nagy LacGel csereakció - Perfect Nails

 

#Trendi újdonságok is elérhetők!

Az akció időtartama alatt beszerezheted újdonságainkat is és legújabb színeinket akár 15% kedvezménnyel!

Nézz szét nyári, trendi újdonságaink között és szerezd be az extrém tartós Bubblegum lakkzselét, a vibráló Mexican Summer  vagy az Aztec LacGel Plus kollekciónk színeit, a lekerekített végű, ovális szintetikus vagy a hiperpigmentált Greatest Hits lakkzseléket vendégkedvenc színekkel!

Újdonságainkért kattints IDE!

 

Perfect Nails - területi képviselők - Nagy LacGel csereakció

Területi képviselőink elérhetőségeit a körmös autóra kattintva találod!

#Akció feltételei:

  • Akció időtartama: 2019.07.01. – 2019.09.05.
  • Az akció időtartama alatt 1 darab bármely NEM Perfect Nails és NEM ORLY márkájú, kidobásra ítélt lakkzseléért cserébe 15% kedvezményt biztosítunk 1 darab 4 ml vagy 8ml-es, színes lakkzselénk árából. Ahány darab lakkzselét váltasz kedvezményre, annyi 4 ml vagy 8ml-es, színes lakkzselé árából jár a kedvezmény. 
  • Az akció csak  a Területi képviselőinknél vagy Perfect Beauty Shopjainkban történő vásárlás esetén érvényes, amennyiben a feltételeknek megfelelő lakkzselés üveg kerül leadásra.
  • Az akció más akcióval nem összevonható és a készlet erejéig érvényes!

 

*További részletek: Akció időtartama: 2019. július  1 -től 2019. szeptember 5-ig tart. Az akció időtartama alatt 1 darab bármely NEM Perfect Nails és NEM ORLY márkájú, kidobásra ítélt lakkzseléért cserébe 15% kedvezményt biztosítunk 1 darab 4 ml vagy 8ml-es, színes lakkzselénk árából. Ahány darab lakkzselét váltasz kedvezményre, annyi 4 ml vagy 8ml-es, színes lakkzselé árából jár a kedvezmény. Az akció csak  a Területi képviselőinknél vagy Perfect Beauty Shopjainkban történő vásárlás esetén érvényes, amennyiben a feltételeknek megfelelő lakkzselés üveg kerül leadásra. A változtatás jogát fenntartjuk! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

 

 

Keresd Területi képviselőinket, akik szalonhoz mennek a kidobásra ítélt lakkgéles üvegekért! 

Területi képviselőink elérhetőségeit a körmös autóra kattintva találod!

 

Vagy látogass el Perfect Beauty Shopjaink egyikébe és cseréld le megunt színeidet vibráló lakkzseléinkre! 

A boltok elérhetőségeit és a rendes nyitvatartásukat az alábbi gombra kattintva eléred! 

Rendes nyitvatartás

 

#Perfect Beauty Shop – A vásárlás új dimenziója

Megálmodtunk egy olyan helyet, ahová, ha belép egy körmös szakember, tátva marad a szája! Olyan termékekhez és eszközökhöz juthatsz hozzá elérhető áron, amikkel minőségi munkát tudsz végezni és megkönnyíti a hétköznapjaidat, örömmé válik az alkotás!

Perfect Beauty Shop

#Miben különbözik a Perfect Beauty Shop egy átlagos üzlettől?

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett eladóink mindent megtesznek a teljes körű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz.

Mindkét üzletünk, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk,  csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust vagy Perfect Beauty magazint és informálódj újdonságainkról személyesen!

 

Perfect Beauty Shop
– 
1074 Budapest, Dohány u. 46.

 

Perfect Beauty Shop
– 1137 Budapest, Szent István krt. 6.

 

A boltok elérhetőségeit és a rendes nyitvatartásukat az alábbi gombra kattintva is eléred!

 

Rendes nyitvatartás