NailStar oldalunkra feltöltő körmösökkel egy új versennyel készültünk! Mutasd meg legjobb munkáidat, gyűjtsd be a legtöbb lájkot, mert a legnépszerűbb körömfotót mi sem hagyjuk szó nélkül!

#nailstar.net

Sokaknak ismerősen cseng a NailStar és a nailstar.net weboldal, hiszen évente több alkalommal is megrendezésre kerül nagyszabású online körömdíszítő versenyünk, amely töretlen sikerrel hívja versenyre a szakma ifjú vagy éppen tapasztalt titánjait. 

Ezúttal azonban nem erről a versenyről van szó! Szeretnénk megajándékozni a legnépszerűbb körömfotók készítőit hónapról hónapra. Ugyanis a nailstar.net nem csak a versenyzőkről, az extrém és merész versenykörmökről, hanem Rólad is szól, ha épp még nem érzed magad versenyre érettnek. Szeretnénk, ha egy platformot tudnánk nyújtani Neked arra, hogy bemutasd, hogy mit tudsz vagy éppen, ha bizonytalan vagy, akkor mástól inspirálódj! Éppen ezért életre hívtuk a A hónap körmöse díjat!

 #A hónap körmöse

Ezentúl minden hónapban meghirdetésre kerül A hónap körmöse díj, melyet az előző hónapban feltöltött körmök közül a legtöbb lájkot kapott körömfotó készítője nyeri el. Természetesen az elismerésen és az oklevélen kívül tárgynyeremény is a A hónap körmösé lesz. 

Perfect Tipp: Itt találsz pár ötletet, hogy biztosan jó körmös fotókat készíts! 😉

 #Mit kell tenned, hogy részt vegyél ebben a versenyben?

  1. Regisztrálj az oldalra, ha még nem tetted!
  2. Töltsd fel a képedet vagy képeidet a verseny alá! 
  3. Oszd meg a munkád facebook oldaladon és gyűjts minél több szavazatot!
  4. A hónap körmösét Facebook posztban is bemutatjuk a Perfect Nails Europe hivatalos Facebook oldalán, valamint a Nail Star oldalon, bannerben 1 hétig kommunikáljuk majd a nyertest.
  5. Október hónap nyertesét 2019.november 11-én hirdetjük ki. Nyereménye egy Rockstar Lacgel Plus kollekció 8990 Ft értékben és egy egyedi oklevél, melyen a nyertes munka látható. A nyereményt postázzuk.
  6. Miután megnyerted A hónap körmöse díjat, rakd ki faladra az oklevelünket, hiszen több ezer látogatója van oldalunknak azokban a hónapokban is, amikor nincs versenyünk. Így bizony nem kis teljesítmény, ha Te nyered el a díjat. 

Versenyre fel!

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg! 

Perfect Nails Naptár
Borító a Ti szavazataitok alapján

Perfect Nails - vendékkártya - időpontkártyaVendégkártya
Vendéged időpontjai egy helyen

Russion Matryoshka
London Fashion Week színei

Vitrage
Tiffany hatás a körmökön

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz