Megnyitott  Dél – Svédország legnagyobb Szépség Iskolája! Különösen nagy büszkeség ez számunkra, hiszen ebben az oktatóközpontban a professzionális körömoktatás kizárólag Perfect Nails anyagokkal történik. A mester oktatók nem csak svéd, de a környező országok tanulóit is szívesen fogadják. 

Perfect Nails oktatás recepció

A gyönyörű recepció a különleges lámpákkal. Csak Perfect Nails anyagokkal oktató Camilla és export menedzser kollégánk mellette.

 

#A megnyitó

Izgatottan vártuk, hogy megérkezzünk a megnyitóra, ahol minden vendéget pezsgő és hidegtál fogadott, illetve természetesen Camilla. Mint mindig, most is mosolygós volt, amikor körbevezette a megnyitóra érkező vendégeket. A Swedish Beauty School több képzéssel is várja a diákokat, többek között folyik sminkoktatás, kozmetika, műkörömépítő képzés közül is választhatnak az érdeklődők. Az utóbbi két képzés különösen közel áll hozzánk, hiszen már Nail&Beauty Academy iskolánkban is folyik kozmetikus képzés, hasonlóan a svéd iskolához Sara Beauty Spa termékekkel. A műkörömépítő OKJ-hoz pedig kizárólag díjnyertes Perfect Nails anyagokat használnak a svéd mesteroktatók is. Miután megcsodáltuk a az iskola képzőtermeit mindenki egy ajándékcsomaggal gazdagodott. 

 

Perfect Nails oktatás sminktükrök

Hidegtál és welcome pezsgő a sminktükrök előtt!

 

#Swedish Beauty School 

Eleinte egy alagsori helységből indult mindaz, ami most már Swedish Beauty School néven, Dél-Svédország legnagyobb szépség iskolájaként működik. Habár az oktatás nem most kezdődött meg, de a helyszín jelentős bővülésen esett át. A korábbi 140 m2-ről, az oktatóközpont 260 m2-re bővült. És mégis, a méretek ellenére érezhető a barátságos környezet, ami az itt tanulni vágyókat ma is fogadja.

Talán nem véletlen ez az inspiráló környezet, aminek tulajdonosa Camilla Skoglund. Az ő hihetetlen ereje és  lendülete adja az iskola lelkét, hiszen rengeteg energiát tesz abba, hogy segítse tanítványait.
A most megnyitott iskola már több száz diáknak adott és ad a későbbiekben is lehetőséget a fejlődésre nem csak Svédországból, de Norvégiából, Dániából és Finnországból érkező tanulóknak egyaránt. 

 

 

Gratulálunk az iskolához és sok diákot kívánunk az elkövetkezendő években!  

 

 

Perfect Nails oktatás

A különleges recepcióval találkoznak először a belépők!

Perfect Nails oktatás műköröm OKJ

A tanulók a Perfect Nails termékekkel sajátítják el a szakma csínját – binját.

Perfect Nails oktatás kozmetikus képzés

Nem csak műkörömépítő képzést, de kozmetikus képzést is indítanak.

 

 

 

 

Perfect Nails oktatás Sara Beauty Spa

A Perfect Nails anyagok mellett a Sara Beauty Spa termékek is megvásárolhatók.

 

 

 

 

 

 

Perfect Nails oktatás anyagok

Ha valami hiányzik egy tökéletes körömhöz, itt biztosan meg van a Perfect Nails anyagai között.

Perfect Nails oktatás

A svéd Perfect Nails oktatók.