Hatalmas ORLY akció csak Neked! Mindig is vibráló színű körömlakkra és géllakkra vágytál? Imádod az ORLY termékeket? Most töltsd fel készleteid és váltsd valóra az amerikai álmot! Vásárolj ORLY terméket hatalmas kedvezménnyel! 


#Mitől más az ORLY, mint a többi körömlakk?

Rendkívül tartós, könnyű használat, gyors száradás, vibráló, izgalmas színek és praktikus dizájn jellemzi! Tedd próbára az amerikai minőséget, hiszen hatalmas akcióval kedveskedünk Neked!

Válogass kedvedre az ORLY termékek közül és töltsd fel készleteidet a nyári szezonra! Szerezz be tartós lakkzselét a kezekre és vibráló körömlakkokat a lábakra! 

Irány az akció!

 

ORLY

#Ti mondtátok az ORLY-ról:

Vivus: “Imádom, gyönyörű színei vannak, tartós, könnyű használni és lemosni is. Az én személyes kedvencem a Raspberry Ice, egy rózsaszín árnyalat. Az árát teljesen megéri, hisz egy nagy adagról van szó.”

Tyto: “A legjobb minőségű körömlakk amivel valaha dolgom volt……van egy gumit tartalmazó alapozó lakkja, ezzel alapozva, egy rétegben, a saját gyorsszárítójával nekem 10 napig normálisan néz ki, esetleg picit a széle megkopik……a gumikupak miatt nem romlik a minősége…..és mivel ennyire sokáig tart, szinte nem lehet elfogyasztani…….nem hagyományosak a színei…..messze a kedvenc lakkom…..”

Csilla:“Az egyik kedvenc lakk márkám. Egyszerűen olyan profi ez a márka! Tökéletes számomra a lakk állaga, álom vele dolgozni! 🙂 Szeretem a gumis kupakját, megkönnyíti a munkám. Nem tudok rosszat mondani róla.”

Maddie: “Eddig négy Orly körömlakkot vásároltam, és egyáltalán nem bántam meg… Gyönyörűek a színek, gyakran van új, limitált kollekció, kaphatóak mini méretben is és nagyszerű a tartósságuk… Végre egy lakk, ami nem pattog le… 🙂

Völgyesib: “Gyönyörű ,tartós színek,mosogatás mellett is bírják a strapát!! Már első rétegben is jó a fedésük, könnyű eloszlatni a köröm felületén és eddig semmi jele a besűrűsödésnek! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!”

 

 

#Csúcsminőség elérhető áron!

ORLY

Extra tartós, élénk színek kezekre, lábakra! Mert mi mindig tudjuk mire van szükséged!

Szinte minden amerikai csúcsminőséget képviselő ORLY termék, körömlakkok, géllakkok, ápolók 

 2019.09.30. és 2019.12.31. között 

 -30%,

– 50% vagy akár

– 70%-os

kedvezménnyel elérhetők a webáruházunkban!

Több száz ORLY termék kihagyhatatlan áron!Szerezd be a kedvencedet és ragyogj, akár egy filmsztár!

 

Irány a webáruház!

 

#Akció feltételei:

  • Akció időtartama: 2019.09.30. – 2019.12.31.
  • Az akció online vásárlás esetén, a webáruházunkban leadott rendelésre érvényes.
  • Az akció más akcióval nem összevonható és a készlet erejéig érvényes!

 

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Szerezd be a kedvencedet és ragyogj, akár egy filmsztár!

Irány az akció!

 

 

*A változtatás jogát fenntartjuk! Az akció 2019.09.30. és 2019.12.31. között a www.perfectnails.hu oldalon leadott  rendelésekre vonatkozik. A megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik, a készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!