Az azték és a bohém minták régóta a nyári fesztiválok hangulatához tartoznak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a jó idő érkeztével, a nyári fesztiválok közeledtével megjelennek az aztékmintás ruhák, lábbelik, ékszerek is.

Az azték minták törzsi ihletésűek, egyenesen a középkori Mexikóból.

#Azték körmök

A divat nem ismer határokat, szoktuk mondani. És ez valóban így van: az azték minták törzsi ihletésűek, egyenesen a középkori Mexikóból. A minták geometrikus elemekből állnak: cikk-cakkok, vonalak, pontok jellemzik. Az azték mintás ruhákat könnyű hordani: egy-egy mintásabb darab mellé nem szükséges különösebb kiegészítő, egy hosszú nyaklánccal, egyszínű nude vagy fekete cipővel tökéletes viselet. A körmökön viszont érdemes kiélni magunkat!

Használjunk élénk, telt színeket és engedjük szabadon a fantáziánkat! A színek tekintetében a májusi Perfect Nails Aztec lakkzselé kollekcióra nyugodtan rábízhatjátok magatokat, gondosan válogattuk össze őket! És mi legyen a mintákkal?

Kontúrozz Spider Gellel, használd a Diamond pontozó tűt vagy a Long ecsetet  és a fekete-fehér Delux zseléket! Az aprólékosabb minták megfestésében Perfect Line ecsetcsaládunk lesz segítségedre. De ha gyors munkára van szükség, használd ki Sirens’ Secret matricáink adta lehetőségeket!

#Kultúra helyett irány a tengerpart!

Nem vagy oda az azték mintákért? Sose bánd! A kollekciónkat viszont így is tanulmányozd át, igazi nyári árnyalatokat válogattunk össze! Az Aztec kollekció színei a nyaralós körmök nagy barátai lesznek! De persze olyan is van, aki nem tud elutazni és munkával tölti a nyarat. Rájuk is gondoltunk egy gyönyörű málnapirossal és nem hagyhattuk ki az Év Színét sem, egy ragyogó korallos árnyalat is a májusi kollekció része!

Tipp: Bevállalósabb vendég esetén, akár a kollekció összes színe a körmére kerülhet, ha szolidabb mintákra vágyna, használj csak 1-2 színt!

#Lássuk a LacGel Plus színeket!

+108 kék – Azure

Hihetetlenül ragyogó azúrkék, a nyári égbolt és a tengerek színét idézi! Ezt a kéket mindenképp érdemes lesz beszerezned, hiszen igazi „nyaralós kék”! Egy pillantás alatt egy csodás tengerpartra repít!

+109 menta zöld – Agave

Kékes árnyalatú zöldünk az Agavéról kapta a nevét. Tudtad, hogy ebből a kaktusz-szerű növényből készül a Tequila? Na ugye, hogy a bulis éjszakák egyik kötelező árnyalata lesz ez a szín! Tökéletes kiegészítője a Lagoon (+110-es) árnyalatnak, akár gyönyörű ombre körmöket is készíthetsz ezzel a két színnel!

+11 zöld – Lagoon

Mexikó, tengerpart, luxusszállodák, lagúnák… Más szóval ÁLOMNYARALÁS! Ugye megyünk? Repítsd el magad és vendégeid is egy ilyen luxusútra! Ugye, ez a szín lesz a vendéged körmén?

+111 málna – Carmine

Van olyan, aki nem vágyik az átbulizott éjszakákra. Rájuk is gondoltunk: ez a csodás málnapiros a hétköznapokon is tökéletesen mutat majd és feldobja a mindennapokat!

+112 korall – Living Coral

Az Élő Korall 2019-ben az Év színe, hoztunk neked is belőle! Élénk, ragyogó narancsos árnyalat, a lebarnult és a sápadtabb bőrhöz is egyaránt szuperül mutat!

 

Tipp: Használd a kollekciót azték mintákkal, matricákkal vagy csak telibe kenve ezeket a csodás színeket. Akár egyszerre mindet, akár csak egy-egy színt! Ebben a kollekcióban te és a vendégeid is biztosan megtalálják kedvenc új árnyalatukat!

Cikk szerzője: Gáspár-Köbli Kriszta

 

Ha 2019 Év színéről, az élő korallról még többet szeretnél megtudni, akkor kattints a gombra és olvasd el cikkünket!

Irány a cikk!

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Aztec LacGel Plus Collection
Készletben 10%-kal olcsóbb

Fiber Vitamine Gel
Üvegszálas ecsetes építőzselé

Gel Laquer #6
Szintetikus zselés ecset

Thermo powder
Színváltó pigmentpor

Újdonságainkért kattints IDE! Akciós termékeinket pedig ITT találod!

——————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz