Hagyd, hogy megérintsen az Ünnep hangulata! Térj be Perfect Beauty Shopjainkba és legyél vendégünk egy belga forrócsokira, valamint 10 000 Ft feletti vásárlás esetén húzz Perfect Advent meglepetéseink közül egészen Karácsonyig! 
Perfect Advent - Perfect Beauty Shop
Most igazán érdemes betérned Perfect Beauty Shopjainkba! 😉 10 000 Ft feletti vásárlás esetén december 04. és december 23. között vár a Perfect Advent garantált ajándékokkal! 🍀🍀Még Fortuna kegyeit sem kell keresned!

 

Ugye Te is szeretsz különleges kedvezményekkel és meglepetésekkel gazdagodni? Tudjuk a válaszod, így decemberi meglepetésünkhöz már csak be kell jönnöd a Perfect Beauty Shop Szent István körúti, vagy Dohány utcai üzletébe.

 Perfect Advent - Perfect Beauty Shop#Térj be hozzánk

Szakíts időt a vásárlásra és hagyd, hogy átjárjon az ünnep és a tél kuckózós hangulata. Mindkét üzletünkben vásárlóinknak finom, átmelengető belga forrócsokival készülünk! 

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett eladóink mindent megtesznek a teljes körű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz.

Mindkét üzletünk, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk,  csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust vagy Perfect Beauty magazint és informálódj újdonságainkról személyesen!

 

Perfect Advent - Perfect Beauty Shop nyitvatartás#Van zsákunkban minden jó!

Frissítsd fel Lacgel készletedet, ismerd meg újdonságainkat, vedd igénybe szaktanácsadásunkat, próbáld ki termékeinket, kend ki színeinket és ha összeválogattad legalább 10 000 forint értékben mindazt, amire szükséged van, akkor vár a PERFECT Advent zsákunk! 

  • 80 féle különböző termék
  • Csomó-csomó ajándék
  • Karácsonyig, akár minden nyitvatartási nap húzhatsz

#Akció feltételei:

  • Akció időtartama: 2019.12.04 – 2019.12.23.
  • Az akció KIZÁRÓLAG Perfect Beauty Shopjainkban történő vásárlás esetén érvényes.
  • Az akció más akcióval nem összevonható.
  • A tájékoztatás nem teljeskörű, a Játékszabályzat az üzletben megtekinthető.

Hagyd, hogy megérintsen az Ünnep varázsa és legyen velünk Perfect napod!

Perfect Beauty Shop
– 
1074 Budapest, Dohány u. 46.

 

Perfect Beauty Shop
– 1137 Budapest, Szent István krt. 6.

 

Ha ez mind nem lenne elég, ráadásul termékeinket kipróbálhatod üzleteinkben! 

 

Perfect Beauty Shop