Büszkén jelenthetjük be, hogy az őszi Perfect Day sorozatunk a felénél jár, de már most megugorja a résztvevők száma az elmúlt évekét! Ráadásul a sikerszéria nem csak Magyarországot érinti!

Bizony a Perfect Day Portugáliában is egyet jelent egy tökéletes körmös nappal. 

#Portugália és a Perfect Nails kapcsolata

Portugáliáról, Európa nyugati kapujáról sokaknak a tengerpart, a meleg és egy tökéletes nyaralás juthat az eszébe. A körmös szakembereknek azonban a Perfect Nails is, hiszen már közel  5 évre nyúlik vissza a partneri kapcsolat. Az elmúlt 5 éves időszakban Perfect Nails Portugália az egyik legerősebb mediterrán partnerünkké vált, ahol a lelkes és fiatalos csapat, teljes gőzerővel és Perfect minőséggel támogatja a portugál szakembereket. Miután 10 éve folytatnak oktatásokat a szépségipari szakmákat illetően, így nagy elismerés mindmáig számunkra, hogy a Perfect minőség mellett tették le anno és azóta is a voksukat portugál kollégáink. 

#De hogy lett Perfect Day Portugáliában? 

Nos a válasz, mondhatni egyszerű. Ahol igény van rá, ott mi is megjelenünk, így idén második alkalommal került megrendezésre a Perfect Nails Hungary és a Perfect Nails Portugália koprodukciójában a Perfect Day. Ezúton is kiemelten szeretnénk megköszönni Nicole Silva de Almeida portugál Perfect Nails brand manager és iskolva vezető, valamint Darabos Évi mester körmös tréner és többszörös bajnok segítségét.

Perfec tipp: Darabos Évi facebook élő videóiban felteheted a kérdésedet, míg a youtube csatornánkon visszanézheted a korábbi élőket is! Keresd a következő élő videó időpontját facebook eseményeink között ITT!

#Perfect Day – Porto és Lisszabon

Habár már a tavalyi rendezvény is sikeres volt, megdöbbenve tapasztaltuk, hogy idén kétszer annyi látogató vett részt a Portóban és a portugál fővárosban, Lisszabonban megrendezett Perfect Day-en. A körmös kollégák a magyarországi Perfect Day-eken is bemutatott termékekkel és technikákkal ismerkedtek meg. A Perfect előkészítés eszköze a Nail Pads és a savas primer is bizony már sok portugál körmös készletét gyarapítja a hétvége óta! Emellett nagy siker volt az orosz manikűr szettünk, valamint a London Fashion Week trendszínei, a Russion Matryoshka.   Ahogy a magyar Perfect Day-ek során is, az Illusion és az 5D Magic Cat Eye LacGel kollekciók is meghódították a szakemberek szívét.  

Perfect Tipp: A kollekciókat megnézheted youtube csatornánkon is, hiszen videók is készültek a színekről. Kattints és iratkozz fel ITT!

#Perfect Day Magyarországon is!

Ne hagyd ki a remek lehetőséget és fejleszd magad ingyenes továbbképzésünkön!

Új anyagok, új technikák, frappáns megoldások. Alkoss Te is könnyen, gyorsan látványosat! Remek hangulat, szakképzett oktatók, a legfrissebb trendek a nagyvilágból és persze remek hangulat!

A 2019. őszi szezon aktuális trendszínei, legújabb fejlesztései és alapanyagai, díszítései mind megtalálhatók lesznek rendezvényünkön. A nap végére Te is rájössz majd, hogy a gyorsaság többé nem illúzió!

Ne habozz, regisztrálj ingyenes körmös továbbképzésünkre és mi 15% kedvezményt biztosítunk a helyszíni vásárlásodból!

Részletes programot itt találod: https://www.perfectnails.hu/perfect-day-osz

Regisztrálok

 

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is trendi körmöket! 

LacGel #107 – Brandy 
Extrém tartósság és elbűvölő színek 

Russion Matryoshka
A London Fashion Week trendszínei

Purple Chrome Por
Tükörkróm hatás, szemcse nélkül

Perfect Naptár 2020
Legyél trendi velünk jövőre is!

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

 

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz