Shhh…Ne mond el senkinek, de a Perfect Műhely Titkok VLOG elindult a youtube-on! Szakmai praktikák, trükkök egyenesen a Perfect Nails műhelyéből!

Kocka, a Perfect Műhely Titkok folyamatos DJ-je.

Szuszogó hangok, remek ötletek, a fiókodban heverő Perfect termékek új felhasználása…ez mind a Perfect Műhely Titkok VLOG ismertetője. Darabos Évi, a 12-szeres Magyar Bajnok, a 3-szoros Európa Bajnok és a 3-szoros Winner of Winners londoni Nailympia Bajnok Perfect ötletekkel lát el!

Új vlogsorozatunk a Perfect Nails youtube csatornáján és a facebook oldalán is megtalálható! Csatlakozz Te is feliratkozóinkhoz és követőinkhez, így elsőként értesülsz minden videónkról!

Irány a PN videók!

#Perfect Műhely Titkok VLOG

Szeretnénk minél több segítséget nyújtani neked, hogy melyik termékünket hogy és mikor érdemes használni, illetve rávilágítani új alkalmazási lehetőségekre. Emiatt útjára indítottuk a Perfect Műhely Titkok VLOG-ot, ahol az éppen szezonális körmök kerülnek a középpontban. Emellett rengeteg használati kérdést kapunk, amikre itt is választ nyújtunk Neked.

A Műhely Titkok VLOG első videója a Cat Eye 5D Magic mágnesezéssel foglalkozott, ahol Évi megmutatta a mágnes használatát és ötleteket egy-egy színkombinációhoz. 

Darabos Évi felvétel előtt!

A második videósorozat már a Halloween témakörében nyújtott segítségét Neked, pár díszítési ötlettel és a Glow Up Gel használatát is megismerhetted. 

Ekkor mutatkozott be Kocka is, Évi fekete törpespánielje, aki a teljes videó alatt békésen szundikált és így egy kellemes, nyugtató, szuszogó aláfestést adott Évi hangjának. De itt még nem állunk meg! A Perfect Műhely Titkok VLOG folytatódik novemberben is, ahol a karácsonyi készülődés kerül előtérbe.

Tartsatok velünk hétről-hétre!

Mindenkinek ajánlom a VLOG követését, aki szeretne az aktuális szezonhoz gyors és könnyű szalonmintákat elsajátítani. Természetesen a Perfect továbbképzéseket a VLOG nem pótolja, ha de túl nagy a hajtás és csak egy-egy 10 percet tudsz szakítani a fejlődésre, akkor ideális!

Darabos Évi

Perfect Tipp: Iratkozz fel youtube csatornánkra, így elsőként értesülsz nem csak a VLOG új részeiről, hanem az újdonság és step-by-step videóinkról is!

 

 

#Facebook Live

Miben más a Facebook Live a Perfect Műhely Titkoktól? 

+Az élő videóban Évi válaszol minden feltett kérdésre.

+Mindig a legújabb termékeink kerülnek bemutatásra!

+Megismerheted aktuális kedvezményeinket.

Darabos Évi válaszol minden kérdésedre!

Készülünk Neked
👉technikai bemutatóval,
👉szakmai tanáccsal,
👉újdonságainkkal és
az aktuális kedvezményeinket is megismerheted!

Várunk szeretettel élőben!😘 Addig is gyűjts kérdéseket az eseményhez, amire az élő videóban választ kapsz!

Perfect Tipp: Keresd youtube-on Kérdezz felelek lejátszási listánkat, ahol a a korábbi élő adásokat is vissza tudod nézni!

Irány a PN videók!

 

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Sirens Secret #16
Multifunkciós holo körömmatrica

Pillangó Sablon
LacGel sablon kifejezetten rövid körmökhöz

Push Up manikűrfej
Orosz manikűr egy lépésben

Elastic Hard Gel
Bestseller építő lakkzselé

Újdonságainkért kattints IDE! További termékekért böngész oldalunkon ITT!

 

További részletek: Az akció kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon és Perfect Beauty Shopban leadott rendelésekre vonatkozik. A kedvezményt a kosár oldalon a kupon kód beírását követően látni fogod.  A változtatás jogát fenntartjuk! A megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik, a készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

 

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz