Az acrylgel egyedi összetétele és extrém sűrű állaga, a zselék és a porcelánok legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi. Ezzel a szagtalan technikával könnyen formázható, bombabiztos tapadású, strapabíró körmök készíthetők gyors szalonmunkában is. Most ehhez a remek építő anyaghoz gyűjtött össze Neked Wastl Hajni pár hasznos Perfect Tippet!

 

AcrylGel

Budapesti képzéseinken megtanulhatod az AcrylGel használatát! Kattints a képre a továbbiakért!

#Felhordás egyszerűen

Az AcrylGel felhordásához használd az Art &Corrector Pen szilikon ecsetet! A hagyományos spatulákkal ellentétben melyekre rátapad az anyag és nehéz lehelyezni a körömre, a szilikon ecsetről laza mozdulattal lehengergeted. Így a szépen felhelyezett sablonod sem fog elnyomódni, valamint a tégelyből is sokkal egyszerűbben tudsz gombóc szerű, megfelelő mennyiségű anyagot felvenni.

#Minden cseppet használj fel!

Úgy adódott,hogy sok anyagot vettél fel? …. a Perfect aAcrylgel tégelyes kiszerelésének és prémium minőségű állagának, összetételének köszönhetően a felesleges anyagmennyiség a körömre tett felületről visszahelyezhető a tégelybe és újra felhasználható.

#Ecsethasználat az AcrylGel-hez

Ecseted óvása érdekében az Acrylgel Solutiont használd, a hagyományos fixáló folyadékok károsítják, roncsolják az ecsetek szálait. Ha jó szőrminőségű és formájú 10-es porcelán ecsettel dolgozod el az Acrylgel-t, nem lesznek hepehupák, gödrök, hiszen egyenletesen tudod simítani az anyagot.


#Körömerősítés

Elvékonyodott, sérült, érzékeny körmű vendégeidnél használd alapnak az Elastic Hard Gel-t az AcrylGel építéseid alá! Egyrészt  bombabiztos tapadást nyújt minimális bolyhozással, másrészt erősíti, védi a körmöket.

#Reszelésmentes körömépítés

A kifejezetten a Perfect AcrylGel felhasználásához kifejlesztett átlátszó, műanyag tip készlet segítségével az építési időt minimálisra csökkentheted. Így könnyedén és gyorsan pontos hosszúságot tudsz építeni anyagveszteség nélkül. Ráadásul egy tip többször is alkalmazható!

Ha még többet szeretnél megtudni a tip használatáról, kattints IDE és nézd meg Step-by-Step-et! 

 

 

Perfect Nails oktató Wastl Hajnalka

Cikk szerzője: Wastl Hajnalka

23 éve végeztem a kéz és lábápoló-műkörömépítő szakmát. 2006 óta szakoktatóként foglalkozom oktatásokkal. 10 éve a Perfect Nails képviseletében, mint szakmai és terméktanácsadó, sales trainer járom az országot, valamint külföldi partnereink területeit is bejárom workshop és roadshow előadásokkal, ahol az odalátogató szakemberek és tanulók számára teljeskörű segítséget nyújtok oktatásokkal, bemutatókkal, terméktanácsadással. Kiscsoportos és egyéni képzéseimen egyénre szabottan foglalkozom mindenkivel, fontos számomra a siker és az, hogy a tanulóim sikeresek legyenek ebben a szép szakmában. Szeretem a munkám, szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni és a tudásommal hozzájárulni mások sikeréhez.

 

Még több Perfect Tippért keresd ingyenes Perfect Beauty Magazinunkat vagy látogass el Hajni ingyenes Perfect Workshopjaira!

Tovább a workshopokra

 

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is trendi körmöket! 

Aztec LagGel Plus 
LacGel kollekció 2019 év színével

AcrylGel készlet
Grátisz ecsettel 10%-kal olcsóbban

Color Magic Flakes – Coral
Színjátszó díszítő pehely

Acrylgel Tips
Perfect AcrylGelhez fejlesztve

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

 

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz