A Spider Gel egy nagyon kreatív anyag, amivel tényleg pillanatok alatt készíthetünk egyedi díszítéseket nagyon egyszerűen, ráadásul porok segítségével könnyedén választhatunk rengeted szín közül! De mit hogyan használjunk, hogy egyszerűen és gyorsan, látványosan érjünk el eredményeket?

#Spider Gel

Amire mindenképpen ügyelj a használatnál, hogy nagyobb anyagmennyiséggel dolgozz és rugóztasd meg az anyagot. Ha tégelyből dolgozol mártsd mélyebben bele a pontozó tűt a Spider Gel -be vagy az Art&Corrector Pen-t és mozgasd párszor merőlegesen fel – le! Így lesz képes az anyag igazán hosszan nyúlni és biztosan nem fog elszakadni! Ezzel a módszerrel akár több vonalat is húzhatsz 1 lendülettel vagy geometriai formát is alakíthatsz vele 1 lépéssel.

Spider Gel - Perfect Nails workshop

Tipp: Kattints a giffre és nézd meg videónkat az Spider Gelről! 😉

#Színes Spider Gel

Már csak az a kérdésed hogyan lehetne több színed a Spider Gel – ből?

Erre is van néhány ötletem: Thermo pigment porok, Chrome porok vagy unikornis porok segítségével egyedi színeket kombinálhatsz.

Hogyan? Helyezd fel az elkészült köröm felületére a csíkokat a Spider Gellel olyan formában, ahogy elképzelted, majd köttesd 20 mp-et a kombinált lámpádban. Ezután mártogasd meg a szivacsos ecsetedet valamelyik kiválasztott porban és nyomkodd rá a vonalkákra! Végül egy tiszta szivaccsal simítsd át a felületet és tegyél rá fedőfényt. Most már színes variációk tárháza a tiéd!

 

Thermo Powder - Perfect Tippek

Köröm készítője: Tokár Virág Lilla

#Thermo pigment porok

Ezek a fantasztikus hőre változó pigment porok nem csak a Spider Gel színezésére vagy a füst technikához kiválóak, hanem teli színes köröm egyszerű készítéséhez is.

Én úgy hívom “a késős vendégek megoldása”.

Hihetetlen gyorsan és egyszerűen varázsolhatunk színes ombre körmöket vendégeinknek vagy akár magunknak is, mert ugye mindig magunkra marad a legkevesebb idő. Ehhez a technikához én mindenképpen az ombre szivacsot ajánlom, mert sokkal szebben lehet vele dolgozni, mint bármilyen más sminkszivaccsal. Ráadásul nagyon strapabíró, időtálló is. Nem is hinnéd milyen egyszerűen készül az ombre köröm a thermo porral! Konkrétan saját magától ombre lesz a köröm, hisz a szabadszéli rész mindig hidegebb, mint a körömágyi rész. Így automatikusan két színárnyalat jelenik meg a körmökön.

Használat: Tegyél fel egy alapréteget az előkészített köröm felületére, például egy Elastic Hard Gel réteg tökéletes választás. Ezt az első réteget köttesd meg teljesen, majd tegyél rá egy második réteg Elastic Hard Gel réteget, amit nem teljesen köttetsz meg, csak 30 mp-ig. Figyelem, ez az idő csak a kombinált lámpára igaz, hagyományos UV lámpában minimum 1 percig kell köttetni! Ezután mártsd a szivacsod a pigment porba és nyomkod bele a kicsapódott ragacsos rétegbe! Fontos, hogy nagyobb pormennyiséggel dolgozz, így egy lépésben tökéletes a fedés! Simítsd át párszor ugyanazzal a szivaccsal, majd fedd be fényzselével.

 

Tipp: Ha szeretnéd a füsttechnikát is ellesni a thermo porokkal, akkor kattints IDE a videóért!

 

                                             

Perfect Nails oktató Wastl Hajnalka

Cikk szerzője: Wastl Hajnalka

23 éve végeztem a kéz és lábápoló-műkörömépítő szakmát. 2006 óta szakoktatóként foglalkozom oktatásokkal. 10 éve a Perfect Nails képviseletében, mint szakmai és terméktanácsadó, sales trainer járom az országot, valamint külföldi partnereink területeit is bejárom workshop és roadshow előadásokkal, ahol az odalátogató szakemberek és tanulók számára teljeskörű segítséget nyújtok oktatásokkal, bemutatókkal, terméktanácsadással. Kiscsoportos és egyéni képzéseimen egyénre szabottan foglalkozom mindenkivel, fontos számomra a siker és az, hogy a tanulóim sikeresek legyenek ebben a szép szakmában. Szeretem a munkám, szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni és a tudásommal hozzájárulni mások sikeréhez.

 

Még több Perfect Tippért keresd ingyenes Perfect Beauty Magazinunkat vagy látogass el Hajni ingyenes Perfect Workshopjaira!

Tovább a workshopokra

 

 Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is trendi körmöket! 

Thermo powder - Perfect Nails

Thermo Powder
Színváltó pigmentpor

Spider Gel
A vonalhúzás no. 1 terméke

Unikornis por

Unikornis por
Lehelet finom, színjátszó fénypor

Ombre szivacsOmbre szivacs
Árnyékoló, díszítő szivacs

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

 

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz