A hagyományos UV lámpa korszaka lejárt! A led-uv kombinált lámpáké a jövő, ez a jövő trendje. Miért?

Mert 3x olyan erősségű, minden alapanyagot sokkal gyorsabban, biztonságosan megköt. Ráadásul az új fejlesztésű anyagokat a gyártók már ezekhez a lámpákhoz fejlesztik. És sok minden másban is segítséget nyújt…

UV lámpa - Perfect Nails

A kombinált lámpa 3x erősebb és minden alapanyagot gyorsabban, biztonságosan megköt. (Körmök: Wastl Hajni)

 

#Hosszú élet

Élettartalmuk miatt évekig bírják az intenzív szalon munkát, nem kell csöveket cserélgetni 4 havonta.  Én úgy hívom csak a kombinált lámpámat…a nyugalom szigete…oda se kell figyelnem a lámpa a szenzoroknak köszönhetően magától dolgozik.

#Vendégbarát

Különleges képességének köszönhetően mondhatjuk, hogy vendégbarát. Kíméletesen tudunk dolgozni vele azoknál a vendégeinknél, akiknek sérült, elvékonyodott, extrém érzékeny körme van és borzalmasan éget a lámpában minden felhelyezett alapanyag. Ezekben az esetekben a lámpa csúcsteljesítményének köszönhetően elegendő az is, ha a kezet a lámpa előtti szórt fényében tartjuk. Így is maximálisan biztosak lehetünk abban,hogy megköt a felhelyezett alapanyag és ebben az esetben a vendég nem érez égető fájdalmat.

#Csak kíméletesen

Létezik még egy verzió erre a problémára a lámpa tetején található “lower heat “gombot megnyomva a gép megfelezi a fényerőt, így kíméletesebben kezdi el kötni az anyagokat, ami előny az érzékeny vendégek esetében. Extrém esetekben a szórt fénybe helyezést ajánlom.

Tipp: Ha szeretnéd jobban megismerni a kombinált lámpákat, akkor kattints IDE a videóért!

 #Megszámlálható idő

A lámpán található időzítő gombok a speciális köttetési időben nyújtanak segítséget számunkra,  mint pl: az unikornis vagy chrome porok használatakor, amikor a fixmentes fedőfényünket csak szigorúan 30 mp-ig szabad köttetnünk. Ugyanakkor kijelzőiken könnyen nyomon követhetjük, hogy hol tartunk.

 

Tipp: Kattints a giffre és nézd meg videónkat az Unikornis porokról! 😉

Ha pedig szeretnél többet megtudni az unikornisokról és hogy hogyan is tudod használni a lehelet finom színjátszó fényporunkat, akkor kattints IDE!

 

 

 #Nem maradhat ki semmi

A sok égő bizony nagy előny a köttetéskor. A lámpa egész mélyen lefelé ülő égőcskéinek köszönhetően a kissé kiforduló ujjakon lévő anyagokat is megköti, nem kell a vendég kezét billegetni-kényelmetlen pózban tartani vagy forgatni ahhoz, hogy az anyagok mindenhol jól megkössenek.                                                 

Perfect Nails oktató Wastl Hajnalka

Cikk szerzője: Wastl Hajnalka

23 éve végeztem a kéz és lábápoló-műkörömépítő szakmát. 2006 óta szakoktatóként foglalkozom oktatásokkal. 10 éve a Perfect Nails képviseletében, mint szakmai és terméktanácsadó, sales trainer járom az országot, valamint külföldi partnereink területeit is bejárom workshop és roadshow előadásokkal, ahol az odalátogató szakemberek és tanulók számára teljeskörű segítséget nyújtok oktatásokkal, bemutatókkal, terméktanácsadással. Kiscsoportos és egyéni képzéseimen egyénre szabottan foglalkozom mindenkivel, fontos számomra a siker és az, hogy a tanulóim sikeresek legyenek ebben a szép szakmában. Szeretem a munkám, szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni és a tudásommal hozzájárulni mások sikeréhez.

 

Még több Perfect Tippért keresd ingyenes Perfect Beauty Magazinunkat vagy látogass el Hajni ingyenes Perfect Workshopjaira!

Tovább a workshopokra

 

 Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is trendi körmöket! 

Fusion - UV lámpa - Led lámpa - kombinált lámpa

Fusion Universal Lamp
A nyugalom szigete

Epres ápoló olaj
Körömbőr vitalizáló

Unikornis por

Unikornis por
Lehelet finom, színjátszó fénypor

Fiber Vitamine Gel
Üvegszálas építő lakkzselé

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

 

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz