Egy hétvége, ami csak a szépségápolásról szól és ami minden nő, de kiemelten a szépségiparban tevékenykedő szakemberek naptárában kiemelkedő figyelmet érdemel!

A 3 napos rendezvényre a Hungexpo G pavilonjában kerül majd sor és a szakma lehetőségeinek széles tárháza vonul fel. Szakemberként ingyenes a belépésre vagy jogosult, mely előregisztrációhoz kötött.

Ismert influencerek, szépségápolási tanácsadók részvétele garantált, a szakemberek pedig számos területen, különböző versenyszámokban mérettethetik majd meg magukat.

Idén számunkra az teszi még inkább különlegessé, hogy a Perfect Nails képviseletében Assembrenner Nikol oktatónk zsűriként vesz részt az eseményen.

Assembrenner Nikol Perfect Nails oktató. Hazai és nemzetközi megmérettetéseken is számtalan alkalommal dobogóra állhatott.

Nem véletlen Ő kapta a megtisztelő felkérést, hiszen 2003 óta hivatása a kézápolás, műkörömépítés. Pályafutása alatt a Perfect Nails támogatásával 9 évig versenyzett, hazai és nemzetközi megmérettetéseken is számtalan alkalommal dobogóra állhatott. 6 éve oktatással is foglalkozik, képzési technikáját maga fejlesztette. Európa és Olimpiai Bajnokként, 16 év szalontapasztalattal rendelkezve fogja tudni véleményezni a versenyzők munkáit.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának szervezésében megrendezésre kerülő verseny érintett kategóriájában összesen 4 technikai versenyszám kerül megrendezésre, ezen belül pedig 3 helyezettet választanak ki az ítészek.

A kategóriák:

1, Tartós lakk versenyszám

2, Pink&White&Cover Porci

3, Pink&White&Cover Zselé

4, Szalon építő versenyszám

A versenyen nem babra megy a játék, hiszen kvalifikációt jelent a Londoni Körömolimpiára. A MOSZI a magyar fodrász, kozmetikus, kéz-lábápoló, műkörömépítő, fogtechnikus, szikvízkészítő és vegytisztító szakma érdekképviseletét látja el. Ők állják a nyertes kiutazását, szállását, repülőjegyét és nevezési díját is.
Szakmai közösségük, lényege, hogy meghatározzák a minőség ismérveit, fejlesszék a szakmájukat és minden pillanatban keressék a lehetőségeket, hogy közösen, egy emberként tudjanak kiállni a szakmák érdekeiért.

Idén is vár tehát Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvénye 2019. október 18-20. között a Hungexpo-n. A 3 napos szépségkiállítás gazdag programsorozata mellett testközelből, szakemberek tanácsadása mellett van lehetőség a kozmetika, fodrászat, szempilla, kéz- és lábápolás szolgáltatásait, kezelési eljárásainak és termékeinek megismerésére.

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg! 

Epres Kutikula Olaj
Vitalizálja a bőrt!

Perfect Beauty Magazin
Legújabb trendek egy helyen

Russion Matryoshka
London Fashion Week színei

AcrylGel Cover Nude
Perfect AcrylGel

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz