Most igazán érdemes betérned Perfect Beauty Shopjainkba! 😉 5000 Ft feletti vásárlás esetén augusztus 12. és augusztus 16. között vár a Perfect Szerencsekerék garantált nyereményekkel! 🍀🍀Még Fortuna kegyeit sem kell keresned!

 

szerencsekerék

Ugye Te is szeretsz nyerni, különleges kedvezményekkel és meglepetésekkel gazdagodni? Tudjuk a válaszod, így augusztusi játékunkhoz már csak be kell jönnöd a Perfect Beauty Shop Szent István körúti, vagy Dohány utcai üzletébe.

#Miben különbözik a Perfect Beauty Shop egy átlagos üzlettől?

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett eladóink mindent megtesznek a teljes körű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz.

Mindkét üzletünk, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk,  csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust vagy Perfect Beauty magazint és informálódj újdonságainkról személyesen!

szerencsekerék

#Pörögj rá a szerencsekerékre!

Frissítsd fel Lacgel készletedet, ismerd meg újdonságainkat, vedd igénybe szaktanácsadásunkat, próbáld ki termékeinket, kend ki színeinket és ha összeválogattad legalább 5000 forint értékben mindazt, amire szükséged van, akkor vár a PERFECT SZERENCSEKERÉK!

#Akció feltételei:

  • Akció időtartama: 2019.08.12 – 2019.08.16.
  • Az akció KIZÁRÓLAG Perfect Beauty Shopjainkban történő vásárlás esetén érvényes.
  • Az akció más akcióval nem összevonható.
  • A tájékoztatás nem teljeskörű, a Játékszabályzat az üzletben megtekinthető.

Kapjon el a játék heve, forgasd meg a Perfect Szerencsekereket és nyerjél vele!

Perfect Beauty Shop
– 
1074 Budapest, Dohány u. 46.

 

Perfect Beauty Shop
– 1137 Budapest, Szent István krt. 6.

 

A boltok elérhetőségeit és a rendes nyitvatartásukat az alábbi gombra kattintva is eléred!

 

Rendes nyitvatartás

 

 #Használd ki további Akcióinkat!

A Perfect Beauty Shopokban nem csak a nyitott tégelyek asztala és szakképzett eladóink várnak, hanem remek akciókkal is kedveskedünk vásárlóinknak! 

01#Orly Akció

Mindig is vibráló színű és tartós körömlakkra vágytál? Imádod az ORLY termékeket? Most töltsd fel készleteid és váltsd valóra az amerikai álmot! Vásárolj ORLY terméket hatalmas kedvezménnyel! 

Minőségi amerikai ORLY lakkok már 499 Ft-tól elérhetőek Perfect Beauty Shopjainkban!

Irány a részletek!

02#Nagy LacGel csereakció

Meguntad, megbántad vagy elfogyott, de még megvan az üveg? Segítünk kitakarítani! Hozd el hozzánk és beszámítjuk vásárlásodba! Bármely NEM Perfect Nails és NEM ORLY márkájú, kidobásra ítélt lakkzselédért cserébe 15% kedvezményt kapsz tőlünk 4 ml vagy 8ml-es, színes lakkzselénk árából.

Irány a részletek!

03#Reszelő Akció

Lereszeltük az árakat, hiszen reszelőből sosem elég! Fedezd fel Te is Supreme reszelőnket a speciális homokfilm réteggel, könnyedén fertőtleníthető vízálló reszelő családot! Ráadásul most remek áron, 33%-kal olcsóbban a Tiéd lehet minden méretben! Ha pedig mindig ezt a reszelőt használod, akkor tudod, hogy ez egy kihagyhatatlan akció!

Irány a részletek!

 

Ha ez mind nem lenne elég, ráadásul termékeinket kipróbálhatod üzleteinkben! 

 

Perfect Beauty Shop