Pünkösd ünnepe alatt megváltozik a Perfect Beauty Shop üzleteink nyitvatartási ideje!

A pünkösdi hosszú hétvége alatt szombaton 9:00-14:00 között várunk Benneteket mindkét üzletünkben! A hétfői napon (június 10.) üzleteink zárva tartanak! Keddtől,  2019. június 11-től a megszokott időben lesznek nyitva és várnak Benneteket a Perfect Beauty Shopok!

 

A boltok elérhetőségeit és a rendes nyitvatartásukat az alábbi gombra kattintva eléred! 

Rendes nyitvatartás

 

 

#Perfect Beauty Shop – A vásárlás új dimenziója

Megálmodtunk egy olyan helyet, ahová, ha belép egy körmös szakember, tátva marad a szája! Olyan termékekhez és eszközökhöz juthatsz hozzá elérhető áron, amikkel minőségi munkát tudsz végezni és megkönnyíti a hétköznapjaidat, örömmé válik az alkotás!

Perfect Beauty Shop

#Miben különbözik a Perfect Beauty Shop egy átlagos üzlettől?

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett eladóink mindent megtesznek a teljes körű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz.

Mindkét üzletünk, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk,  csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust vagy Perfect Beauty magazint és informálódj újdonságainkról személyesen!

 

 

 

Perfect Beauty Shop
– 
1074 Budapest, Dohány u. 46.

 

Perfect Beauty Shop
– 1137 Budapest, Szent István krt. 6.

 

A boltok elérhetőségeit és a rendes nyitvatartásukat az alábbi gombra kattintva is eléred!

 

Rendes nyitvatartás