A Perfect Nails epres kutikula olaja a Scratch, Európa és az Egyesült Királyság első számú körmös magazinjának szeptember és október havi számában is! #Spotted: A Perfect Nails termékét a londoni Nailympia, az Olympia Beauty és a Professional Beauty North eseményeken a szakma nemzetközi nagyágyúi is használják!

#Mi az a Scratch magazin?  

A Scratch magazin világszerte elismert körmös szakmai lap, amely Európában és az Egyesült Királyságban is mára már a körmös szakma No.1 magazinja lett. Nagy elismerés ez vállalatunknak, hogy a minőségi Perfect Nails alapanyagok közül a kutikula olajunk is megjelenik a magazin lapjain. 

A londoni körmös olimpiát bizony nem kell bemutatni senkinek sem, amely 2019-ben a 15. alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény sikeréhez a Perfect Nails is hozzájárul termék szponzorációval. Aki netalántán nem ismerné, az Olympia Beauty az ősz egy várva várt eseménye, ahol a szakma krémje, igazi nemzetközi nagyágyúi is bemutatkoznak, illetve csodálatos szépségshowval is elkápráztatják a résztvevőket. Tavaly közel 20 000 résztvevő volt a rendezvényen, amely idén szeptember 28-30-án kerül megrendezésre. 

A másik rendezvény, a Professional Beauty North show október 13-án kerül megrendezésre, melyet szintén támogatott a Perfect Nails. A szalon és spa tulajdonosok szakmai konferenciájának is nevezhetnénk ezt az eseményt, amelyen szintén megjelenik minőségi Perfect Nails termékünk

#Epres kutikula olaj

A nyári epres kutikula olaj újdonságunkat az eperszezon ihlette. Alapja a mandula és őszibarack-mag olaj, ami virtalizálja, táplálja és ápolja a köröm körüli bőrt és a természetes körmöket. A körömsáncoknál a kutikulára cseppentve és bemasszírozva eltávolítja az elhalt szaru sejteket, illetve bepolírozható a körömlemezbe. Rendszeres otthoni használatra is ajánlott. Ráadásul a közeledő októberi szőlő és bormámorban tökéletes zárása a köröm készítésnek szőlős illatunk is. 

Perfect Tipp: Ha savanyú a szőlő vagy csak egyszerűen nem vagy az eperillat híve, akkor válasz további illataink közül, mint például az ananász, a barack vagy a tavaszi virágok.

#London Fashion Week és Perfect Day

Ha nem tudsz részt venni a külföldi szakmai eseményeken, ne aggódj! Mi elhozzuk neked a legújabb trendeket! Gyere el Perfect Day eseményeink egyikére, ahol a legújabb trendek mellett minden regisztrálónak 15% kedvezményt biztosítunk!

Addig is szemezgess Perfect Beauty Magazinunk legújabb számából és hagyd, hogy elkápráztassanak a Russion Matryoshka kollekciónk színei egyenesen a London Fashion Week-ről!

Perfect Tipp: Perfect Day rendezvényünkön is bemutatjuk a legújabb trendszíneket! 😉 Jelezz vissza facebook eseményünkre is a regisztráció mellett, hiszen rengetek hasznos infót megosztunk az események alatt is!

Töltsünk együtt egy Perfect Napot!

Kattints a képre a részletekért!

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg! 

Epres Kutikula Olaj
Vitalizálja a bőrt!

Perfect Beauty Magazin
Legújabb trendek egy helyen

Russion Matryoshka
London Fashion Week színei

AcrylGel Cover Nude
Perfect AcrylGel

Újdonságainkat itt találod!  Akciós termékekért pedig kattints IDE!

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz