Ép testben ép lélek! Ki ne vágyna arra, hogy egy hosszú nap után vegyen egy forró, pihentető fürdőt? Ajándékozd meg tested (és lelked) a kényeztető Sara Beauty Spa masszás, wellness és spa termékekkel és biztosítsd magadnak a 15% kedvezményünk! Ne habozz, használd ki Strandparty akciónkat!

Orly akció

Tegyél a kosaradba 2 db Sara Beauty Spa termékeket és 15% kedvezményt kapsz a teljes vásárlásod értékéből!

Irány webáruház!

 

Sara Beauty Spa - Strandparty Akció#A kényeztetés megszépít

Hagyd, hogy a természet a tenyerén hordozzon! Egy fárasztó nap után másra sem vágysz, mint egy kis gondoskodásra, kényeztetésre? A Sara Beauty Spa kozmetikumok tökéletes partnereid lesznek ebben. Jól este egy tested-lelked gyönyörködtető masszázs vagy egy wellness- és spa kezelés?  A Sara Beauty Spa-ra mindig számíthatsz.

Hiszünk a természet erejében, ezért termékeinket gondosan válogatott, természetes összetevőkből készítjük. Korszerű gyártási technológiánknak és évtizedes kutatómunkánknak hála, az így hasznosított illóolajok, gyógynövények és ásványi anyagok megőrzik csodás erejüket, ezért legyen szó bármilyen bőrtípusról hatékony és kíméletes bőrápolást tesznek lehetővé.

 

Irány a webáruház!

 

Sara Beauty Spa - Strandparty Akció#Akció feltételei:

  • Akció időtartama: 2019.07.19. – 2019.07.26.
  • Az akció időtartama alatt  2 darab bármely Sara Beauty  Spa márkájú termék vásárlása esetén 15 % kedvezmény jár teljes vásárlásod értékéből!
  • A 15% kedvezmény csak  a webáruházban, a Területi képviselőinknél vagy a Perfect Beauty Shopjainkban történő vásárlás esetén érvényes, amennyiben 2 darab Sara Beauty Spa márkájú termék is van a vásárolni kívánt termékek között.
  • Az akció más akcióval nem összevonható és a készlet erejéig érvényes!

Használd ki akciónkat a webáruházunkban keresd Területi képviselőinket vagy látogass el Perfect Beauty Shopjaink egyikébe!

 

A boltok elérhetőségeit és a rendes nyitvatartásukat az alábbi gombra kattintva eléred! 

Rendes nyitvatartás

 

 

#Perfect Beauty Shop – A vásárlás új dimenziója

Megálmodtunk egy olyan helyet, ahová, ha belép egy körmös szakember, tátva marad a szája! Olyan termékekhez és eszközökhöz juthatsz hozzá elérhető áron, amikkel minőségi munkát tudsz végezni és megkönnyíti a hétköznapjaidat, örömmé válik az alkotás!

Perfect Beauty Shop

#Miben különbözik a Perfect Beauty Shop egy átlagos üzlettől?

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett eladóink mindent megtesznek a teljes körű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz.

Mindkét üzletünk, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk,  csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust vagy Perfect Beauty magazint és informálódj újdonságainkról személyesen!

Perfect Beauty Shop – 1074 Budapest, Dohány u. 46.

Perfect Beauty Shop – 1137 Budapest, Szent István krt. 6.

A boltok elérhetőségeit és a rendes nyitvatartásukat az alábbi gombra kattintva is eléred!

 

Rendes nyitvatartás

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Sara Beauty Spa - Strandparty Akció

Relaxáló fürdősó
Levendula

Perfect Nails - Unikornis por

Unikornis Por
Leheletfinom, színjátszó fénypor

Perfect Nails - CreamGel

CreamGel
Fixálás mentes díszítő krémzselé

Sara Beauty Spa - Strandparty AkcióCukorradír
Kókusz kézre – lábra – testre

Újdonságainkért kattints IDE

 

*További részletek: Akció időtartama: 2019. július  19 -től 2019. július 26-ig tart. Az akció csak online webáruházunkban leadott rendelés, Területi képviselőinknél vagy Perfect Beauty Shopjainkban történő vásárlás esetén érvényes kizárólag az akció feltételeinek betartása esetén. A változtatás jogát fenntartjuk! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!