Most igazán érdemes betérned Perfect Beauty Shopjainkba! 😉 5000 Ft feletti vásárlás esetén november 25. és november 29. között vár a Perfect Szerencsekerék garantált nyereményekkel! 🍀🍀Még Fortuna kegyeit sem kell keresned!

 

Szerencsekerék - Perfect Beauty Shop

Ugye Te is szeretsz nyerni, különleges kedvezményekkel és meglepetésekkel gazdagodni? Tudjuk a válaszod, így novemberi játékunkhoz már csak be kell jönnöd a Perfect Beauty Shop Szent István körúti, vagy Dohány utcai üzletébe.

#Miben különbözik a Perfect Beauty Shop egy átlagos üzlettől?

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett eladóink mindent megtesznek a teljes körű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz.

Mindkét üzletünk, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk,  csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust vagy Perfect Beauty magazint és informálódj újdonságainkról személyesen!

Szerencsekerék - Perfect Beauty Shop#Pörögj rá a szerencsekerékre!

Frissítsd fel Lacgel készletedet, ismerd meg újdonságainkat, vedd igénybe szaktanácsadásunkat, próbáld ki termékeinket, kend ki színeinket és ha összeválogattad legalább 5000 forint értékben mindazt, amire szükséged van, akkor vár a PERFECT SZERENCSEKERÉK!

#Akció feltételei:

  • Akció időtartama: 2019.11.25 – 2019.11.29.
  • Az akció KIZÁRÓLAG Perfect Beauty Shopjainkban történő vásárlás esetén érvényes.
  • Az akció más akcióval nem összevonható.
  • A tájékoztatás nem teljeskörű, a Játékszabályzat az üzletben megtekinthető.

Kapjon el a játék heve, forgasd meg a Perfect Szerencsekereket és nyerjél vele!

Perfect Beauty Shop
– 
1074 Budapest, Dohány u. 46.

 

Perfect Beauty Shop
– 1137 Budapest, Szent István krt. 6.

 

Ha ez mind nem lenne elég, ráadásul termékeinket kipróbálhatod üzleteinkben! 

 

Perfect Beauty Shop