Lassan-lassan, de közeledik a tavasz, a nap egyre ragyogóbban süt, a kedvünk is egyre vidámabb! Hogy erre a vidámságra mi is rásegítsünk kicsit, Pastel Cream kollekciónkat édes és csábító cukorka színekből válogattuk össze.

 #Pastel Cream kollekció

Kicsit pasztelles, kicsit neonos árnyalatok, pont, mint egy finom sütemény tetején a cukorszórás!  Ezek a nőies, édes árnyalatok minden évben a topszínek között vannak a tavaszi divatban, így idén is. Éppen emiatt bátran párosíthatod élénk és semleges színekkel.  Akár feltűnő, akár visszafogott vendégeid vannak, mindenkinek tudod ajánlani ezeket a csodás színeket! És milyen manikűrt készíts a Pastel Cream kollekcióval?


#Monokróm

Ha mind a 10 ujj egyforma színű, a vendég hangulatát, stílusát tudjuk kiemelni. Fehérrel, illetve a szín sötétebb testvér árnyalatával kombinálva alkothatunk díszített, de mégsem hivalkodó körmöket. A monokróm viselet ultra sikkes és kifinomult lesz még ilyen izgalmas színekkel is!


#Párosíthatod semleges és élénk színekkel

Ha a vendéged túl soknak találja a cukorka színeket, párosítsd össze semleges árnyalatokkal. Például egy nude és a Vanilla Smoothie együtt meglepő kombó lehet, de egy semleges szín csökkenti a cukorkaszín vibrálását, finomítja azt. Próbáld ki ezüsttel, arannyal, homokszínnel, szürkékkel, feketével, fehérrel, sötétkékkel, taupe színekkel és akár barnás árnyalatokkal is! Remekül mutat ezeken a lágy színeken egy erőteljesebb CreamGel minta, amely 9 árnyalata közül biztosan megtaláljuk a vendégünkhöz leginkább illőt. 

Bár még épphogy most lett tavasz, mi mégis egy klassz nyári ötletet ajánlunk: párosítsd a kedvenc cukorka színedet a hozzá illő neon árnyalatokkal, akár a Neon Festival kollekciónk színeivel és igazán ütős manikűrt kapsz majd!

Remekül mutat matton, akár az összes szín egy körmön is (Darabos Évi munkája)


#Használj különböző textúrákat, körömdíszítést!

Legyen az egyik köröm extra fényes, a másik köröm matt egy Velvet Matt Top Gellel. A harmadikra készíts cukorhatású díszítést vagy használj effekt porokat! Remek kiegészítője lehet a fényes és matt körmöknek a White Chrome Powder, a Perfect Pixie porok és a Chrome flakesek egyaránt. Ráadásul ezek a színek remekül kiemelik az év színét, az élő korallt is, így bátran használd Coral színű Color Magic Flakes díszítőpelyhünkkel együtt!

De használhatók a kollekció színei díszítésre is! Ezek a lágy cukorkaszínek tökéletesek cuki unikornisok, pasztelles szivárványos minták, tavaszi virágok festésére is! Azt is kihasználhatod, hogy szuperül terülnek a Waterway Clear zselénkben!

#Használd a teljes kollekciót!

Készüljön akár bolondos húsvéti köröm, akár márványminta, fess csíkokat, unikornisokat vagy tavaszi virágokat, magabiztosan kombinálhatod a színeket, nem nyúlsz majd mellé, ha a Pastel Cream kollekció tagjaival dolgozol! Bármelyik felhasználási módot választod, biztosak vagyunk benne, hogy vendégeid is vidám tavaszi hangulatba kerülnek majd ettől a kollekciótól!

 

Cikk szerzője: Gáspár-Köbli Kriszta

 

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is trendi körmöket! 

Color Magic Flakes – Corall
Színjátszó díszítő pehely

Bubblegum
Pastel Cream LacGel

Velvet Matt Top Gel
Bársony tapintású matt fedőzselé

3D Nail Dress Sticker
Colorful Plumes

Újdonságainkért kattints IDE! Akciós termékeinket  ITT találod!

——————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz