Hagyd, hogy megérintsen az Ünnep hangulata! Térj be Perfect Beauty Shopjainkba és legyél vendégünk egy belga forrócsokira! Ráadásul most igazán érdemes betérned Perfect Beauty Shopjainkba! 😉 10 000 Ft feletti vásárlás esetén december 04. és december 23. között vár a Perfect Advent garantált ajándékokkal! 🍀🍀Még Fortuna kegyeit sem kell keresned!

Perfect Advent - Perfect Beauty Shop nyitvatartás

Ugye Te is szeretsz különleges kedvezményekkel és meglepetésekkel gazdagodni? Tudjuk a válaszod, így decemberi meglepetésünkhöz már csak be kell jönnöd a Perfect Beauty Shop Szent István körúti, vagy Dohány utcai üzletébe.

A bedolgozós hétvégéken és egészen december 23-ig várunk Téged Perfect Beauty Shopjainkban!

A két ünnep között egészen szilveszterig nyitva vagyunk, így még az utolsó díszítőt is be tudod szerezni üzleteinkben! Az újév másnapján már ismét állunk rendelkezésedre!

 #Térj be hozzánk

A kihelyezett körmös asztalnál minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy próbára tedd! Szakképzett eladóink mindent megtesznek a teljes körű kiszolgálás érdekében. Személyre szabott tanácsadással és nyitott tégelyek asztalával várunk minden kedves vásárlót. Mindent megtalálsz, amire csak szüksége lehet egy körmös szakembernek. A Perfect Nails mellett a Sara Beauty Spa, Sara Lash és ORLY márkák sokszínű kínálata közül válogathatsz.

Mindkét üzletünk, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található! Térj be hozzánk,  csapj a vásárlásodhoz egy ingyenes termékkatalógust vagy Perfect Beauty magazint és informálódj újdonságainkról személyesen!

Hagyd, hogy megérintsen az Ünnep varázsa és legyen velünk Perfect napod!

Perfect Advent

Perfect Beauty Shop
– 
1074 Budapest, Dohány u. 46.

 

Perfect Beauty Shop
– 1137 Budapest, Szent István krt. 6.

 

Ha ez mind nem lenne elég, ráadásul termékeinket kipróbálhatod üzleteinkben! 

 

Perfect Beauty Shop