Engedd el a pirosat és használd az ünnep sokszínű árnyalatait, alkoss gyorsan elkészíthető, mutatós mintákat!

Idén szeretnénk Neked abban segíteni, hogy ne csak a piros-arany szerelmeseinek tudj kedveskedni Perfect ötletekkel, hanem új, merész vagy egyszerűen csak nem szokványos körmökkel örvendeztesd meg az ünneplő vendégeidet! 

Az ötletelést már el is kezdtük, hiszen Perfect Beauty Magazinunkban két teljes oldalon nyújtunk Neked ötleteket az ünnepekre piros nélkül!

Kattits a gombra és szerezd be téli magazinod, ha még eddig nem tetted!

Kosárba teszem! 

De nem állunk meg itt, a Van karácsony piros nélkül szellemében, rengeteg képzéssel, nem csak karácsonyi körmökkel, de technikákkal is készülünk Perfect továbbképzésünk keretében. Lássuk is, miből lehet válogatni…

#Törj ki a megszokások világából!

Szeretnénk minél több segítséget nyújtani Neked, hogy igazán színes és változatos körmöket készíthess vendégeidnek. Ehhez elengedhetetlen eszköz a továbbképzés, amely során nem csak díszítéseket tudsz a Perfect-nél megtanulni, de a technikai képzéseink segítségével könnyen gyorsíthatod szalonmunkádat!

 

#Mit kell tudni a Perfect továbbképzésekről?

A tanfolyamok listája folyamatosan bővül, ezért érdemes mind a weboldalon, mind a facebook oldalon nyomon követni, hogy milyen képzések kerülnek meghirdetésre! Képzéseinket mindig az aktuális trendeknek megfelelően állítjuk össze. A továbbképzések sokszínűek, melyek lehetőséget nyújtanak a tanulóknak a új technikák elsajátítására, amit akár a következő naptól kezdve a szalonban is tudnak alkalmazni!

✅erősen gyakorlat orientált
✅kiscsoportos képzés, így az oktató mindenkivel tud foglalkozni
✅szakképzett oktatók tartják
✅remek hangulat az órákon
✅barátságos, könnyen megközelíthető belvárosi környezet

 

Perfect Tipp: tanfolyamainkért látogass el tanfolyamok fülre, ahol folyamatosan frissülnek képzéseink!
👉https://www.perfectnails.hu/tartalmak/tanfolyamok

 

#Ízelítő, hogy milyen képzések várnak még 2019-ben?

Kattints a továbbképzés nevére és az összes részletet egy helyen megtalálhatod! Törj ki a megszokások világából! Légy nyitott az új technikákra, hiszen a decemberi hajtásban már egy-egy 5 perc is rengeteget számít!

Körmös továbbképzés

Több időpont is!

Itt mindent megtanulsz, amit a tartós lakkozásról tudni kell! Készíts Te is szuper tartós géllakkozást és a vendégeid nem fognak máshoz menni! Azt tudtad, hogy már a körömpótlás is lehetséges az Elastic Hard Gel-lel? Készíts gyönyörű baby boomert vagy klasszikus franciát, esetleg a közkedvelt ombre körmöt, mindezt az Elastic alapanyag segítségével!

Gyorsabban szeretnéd végezni a szalon munkádat? Akkor Speed Up! A körmös továbbképzés során megtanítjuk a praktikákat, és a trükköket, így maximumon tudsz majd dolgozni.

Láttad az új Vitrage lakkokat, de nem tudod használni? Szeretnél valami különlegeset adni a vendégeidnek? Itt a helyed! A díszítő tanfolyam két technika elsajátításában is segítségedre lesz: vitrage és a pulcsi minta! Jöhetnek a karácsonyi körmök! A két lacgel kollekcióval látványos körmöket tudtok majd készíteni és elvarázsolni vendégeidet. 

Modern formák 5 körömhosszal szalonra hangolva!

 

Perfect Nails - Karácsonyi körmök#Karácsonyi körmök mindenhol

Míg képzéseinken a technikáké és a különleges díszítéseké a főszerep, youtube csatornánkon a hagyományos díszítések mutatkoznak be. 

Természetesen a Perfect továbbképzéseket a Perfect youtube csatorna nem pótolja, de ha túl nagy a hajtás és csak egy-egy 10 percet tudsz szakítani a fejlődésre, akkor ideális!

Darabos Évi

Habár videóinkban is a Van karácsony piros nélkül szellemében kerülnek ki karácsonyi körmök, azért kedvére teszünk azoknak a vendégeknek is, akik bizony nem tudják elképzelni ezt a meghitt ünnepet piros és arany körmök nélkül. Készülünk piros-arany kombinációkkal is, lesznek itt karácsonyfa díszek, karácsonyfák, csillagminták és kövek! Egyszóval minden, ami az ünnephez köthető!

 

Perfect Tipp: Keresd youtube-on Van karácsony piros nélkül! lejátszási listánkat, ahol az összes karácsonyi díszítő videónkat vissza tudod nézni!

Irány a PN videók!

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg vagy jelentkezz képzésünkre és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Perfect Beauty Magazin
Készülj velünk a téli szezonra!

Vitrage

Vitrage készlet
LacGel Glass collection

Push Up továbbképzés
Orosz manikűr egy lépésben

Elastic Hard Gel
Bestseller építő lakkzselé

Újdonságainkért kattints IDE! További termékekért böngész oldalunkon ITT!

————————————————————————————————————————————

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz