2018.10.28. vasárnap 

SZEKSZÁRD

 

A nap, ahol könnyedén és gyorsan sajátíthatod el a leglátványosabb technikákat!

 

Helyszín:

2018.10.28. vasárnap

10:00 – 15:00

Merops Hotel

Szekszárd, Kossuth Lajos u. 19.

 

A színes programok mellett HATALMAS kedvezményekkel várunk!

Biztosítsd helyed a rendezvényen és a Tiéd 20% kedvezmény! 

Az online regisztrálóknak garantált 20% kedvezményt biztosítunk a helyszínen értékesített termékekből! Töltsd ki az adatlapot, hogy a legjobb sorokból nézhesd az előadásokat!

 

Ízelítő a programokból:

Bombabiztos épített körmök lakkzselével? – Bevetésen az Elastic Hard Cover és Nude színek. AcrylGel?! Nem merted még kipróbálni?- Mi 15 perc alatt meggyőzünk, hogy érdemes! Lélegző körömlakk! – Az Orly story. Reszeled? Csiszolod? Oldod?- Lakkzselé színcsere gyorsabban, mint valaha! 10 köröm – 10 perc – 1001 díszítés Waterway Clear-el, Cream Gel, a festőzselék királynője, Tégelybe zárt kincsek Üdén, frissen MINDEN NAP!– Ne csak dolgozz, kényeztesd is magad! Te kétszínű vagy? – Egyedülálló füst hatás színváltó pigment porainkkal.

 

KÉREM A BIZTOS HELYEMET ÉS A 20% KEDVEZMÉNYT! 

 

A Perfect Day – ingyenes körmös továbbképzés keretein belül a napi szalonmunkában tapasztalatot szerzett oktatók adják át tudásukat azoknak akik fejlődni szeretnének. A műkörmös továbbképzés ezen formája nagyon népszerű, mivel a műkörmös szakemberek első kézből kaphatnak információt a műkörmös alapanyagok, főként az újdonságok helyes használatáról. Így tanulhatnak Nail Art, műköröm díszítést, műköröm építést és speciális vagy egyedi technikákat sajátíthatnak el.

 

Előadó:

Juhász Szilvia

 

Gyertek, töltsünk el együtt egy Perfect napot!

Kövesd az eseményt a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

Kattints és tudasd ismerőseiddel, vendégeiddel, hogy részt veszel a rendezvényen és képzed magad!

KÉREM A BIZTOS HELYEMET ÉS A 20% KEDVEZMÉNYEMET! 

*A helyszínek, időpontok és a programok változtatásának jogát fenntartjuk. A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk!