Assenbrenner Nikol bemutatja Nektek a tökéletes színátmenetes körmöket Baby boomer zseléinkkel. Amik hajlíthatóak, habkönnyű állagúak és a szuperbiztos tapadás jellemzi őket. Extrém formákhoz is tökéletesek, használhatod akár a teljes körmön is körömágy-hosszabbítóként. Natúr árnyalatának köszönhetően minden bőrszínnel remekül mutat!

1. A természetes körmöt előkészítem, bőrfeltoló-kaparót, és csiszolófejet használok.  2. Mattítást követően Perfect Prepet és Perfect Bondot viszek fel a jobb tapadás érdekében.  3. A denevér sablont a formának megfelelően                   tökéletesen illesztem.
4. A kiválóan hajlítható Platinum zseléből vékony alapréteget építek, Moonlight lámpában köttetem. 5. White Babe zseléből a köröm feléig átmenetet építek, amit köttetek. 6. Cover Babe építőzseléből alakítom ki a C-ívet, és egyben átmenetet képezek a White Babe építőzselével. Készre köttetem és reszelővel kialakítom a végleges formát. Narancs habos bufferrel finomítom a felületet, és Top Gellel fedem a kész körmöt.

Készítette: Assenbrenner Nikol

 

Termékajánló: 

Kattints a képre, rendeld meg és készíts Te is tökéletes körmöket! 

Platinum Gel
Színtelen építő zselé

Top Gel
Fixálásmentes rugalmatlan fényzselé

Perfect Prep
A tökéletes köröm előkészítő

White Babe Gel
A megbízható tapadásért

 

Tanulj  nálunk trendszakmát és tűnj ki a többiek közül!

Nail&Beauty Academy Kft.  

OKJ-s képzéseink már az ország több pontján elérhetők! A szakmai hátteret a több éves tapasztalattal rendelkező mesteroktatóink biztosítják. Oktatásainkhoz a  Perfect Nails alapanyagait használjuk, így tudjuk a legújabb trendeket és technikákat a legmagasabb szinten átadni a jövő szakemberei számára.

Miért válassz minket?
  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk

További részletekért kattints a IDE

 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Legyél kezdő vagy tapasztalt szakember mi segítünk továbbfejlődni! Válasz a tanfolyamaink közül és jelentkezz! 

Tovább a tanfolyamokhoz