Ha valami újszerű és gyors megoldást kerestél köröm építésre,  íme a megoldás: AcrylGel Tip, melyet kifejezetten vendég kedvenc Acrylgelhez fejlesztettünk! Tedd próbára Te is és építs tökéletes műköröm alapot percek alatt!

AcrylGel tip

Francia köröm acrylgel tip segítségével

#AcrylGel Tip – 12 különböző méretben

A kifejezetten a Perfect AcrylGel felhasználásához kifejlesztett átlátszó, műanyag tip készlet segítségével az építési időt minimálisra csökkentheted! 

Mosolyvonal: francia építési technikához

Egyenes vonal: az építendő köröm hosszúságának meghatározásához

Tipp: A tipet az egész köröm felületére fogjuk illeszteni!

 

 

Haladj Darabos Évivel lépésről – lépésre az AcrylGel Tip helyes használatáról!

1.lépés:Készítsük elő a körmöt és fújjuk át Perfect Prep Spray-vel.

2.lépés: Válasszuk ki az adott körömhöz illő tipet úgy, hogy az oldal a sáncok mentén illeszkedjen (a tip felhelyezés szabályai szerint, de csak az oldalvonalak szempontjából). 

3.lépés: Figyelem! A tipet az egész köröm felületére fogjuk illeszteni! A betöltött tipet helyezzük fel az előkészített köröm felületére és köttessük (UV 3 perc, UV/LED 1 perc)

 

4.lépés: Óvatosan pattintsuk le a tipet, fixáljuk a felületet és reszeljük meg a mosolyvonalat.

5.lépés: A tip ívelt részébe töltsük bele a francia vég helyére a fehér AcrylGel-t. Helyezzük fel a körömre úgy, hogy találkozzon a Cover anyaggal és köttessük (UV 3 perc, UV/LED 1 perc).

6.lépés: Óvatosan pattintsuk le a tipet, Aroma Cleaner-el fixáljuk le a felületet, reszeljük meg a körmöt és Extreme Gloss Gel fényzselével fedjük.