Készülj Velünk a karneváli forgatagra, ha nincs ötleted most figyelj! Fogadd szeretettel step by step-ünket, benne extravagáns dekor matricáinkkal. Elkészítésekor befedheted vele az egész körömfelületet, de használhatod akár vékony csíkban, kockában vagy folt alakzatban.
A köröm készítője Gáspár-Köbli Kriszta.
Próbáld ki mielőbb!

1. A szarupárkényt óvatosan visszatolom. 2. 150/150es Premium reszelővel formázom a körmöket, és lemattítom a köröm felszínét. 3. Perfect Preppel zsírtalanítom és víztelenítem a körömlemezt.
4. Hardener Gel-el lakkozásszerűen felviszem az első réteget, az éleket figyelmesen lezárom, és LED lámpában 60mpig köttetem, majd felviszek egy második réteget is. 5. Két vékony rétegben felviszem a Lac’n’go #10-es lakkzselét , lezárom az éleket, majd LED lámpában 2perc alatt teljesen kiköttetem. A felület fényes lesz, nem kell fixálni! 6. Kivágom a köröm méretének megfelelő matricát (PNDAM136 ), a fényes, átlátszó fóliát lehúzom róla.
7. Vízbe teszem annyi időre, hogy a papírréteg teljesen átázzon. 8. A papírréteget óvatosan kicsúsztatom a matrica alól, a matricát pedig a köröm tövénél fogva, egy húzó-fektető mozdulattal a köröm felszínére ragasztom. Amíg nedves a fólia, narancsfa pálcával kisimítom a gyűrődéseket. 9. Kisollóval a bőr mentén levágom a felesleges matricát. Nagyon vigyázok a vendég bőrére, nehogy megsértsem!
10. Narancsszínű habos reszelővel óvatosan lemattítom a matrica felületét. 11. NailStar strasszköveket ragasztok a körömre. 12. Rugalmas fénnyel (LacGel Base&Top 00 vagy Flexi Top Gloss ) bevonom a körmöt, az éleket figyelmesen lezárom, a fényzselé típusának megfelelő ideig köttetem LED lámpában , ha szükséges, fixálom. A körömbőrt ezután bőrolajjal ápolom.