AcrylGel kevés lépésben felvihető, úgy, mint a porcelán! Könnyen alakítható, de akár korlátlan ideig formázható! UV és LED lámpában is megköt! Nem kell ujjanként köttetni, a sűrű anyag nem folyik meg!

A lenőtt körmöket karbid csiszolófejjel és 180as reszelővel lerövidítjük, elvékonyítjuk a régi anyagot majd egybereszeljük a természetes körömmel. A természetes körmöt 180as reszelővel finoman  mattítjuk, majd Spray prepet fújunk rá és felvisszük a Perfect Bond  savmentes primert. Egy kisebb borsónyi Cover acryl gelt spatulával felviszünk a körömre és porcelán ecsettel és Acryl gel solution segítségével ellapogatjuk.

Kisebb adag Pink acrylgelt helyezünk a köröm közepére, amit Porcelán ecsettel eldolgozunk. A cuticula mellett kialakítjuk az átmenetet a köröm  közepe felé pedig simító mozdulatokkal egyenletes felületet hozunk létre,  majd lámpázzuk.

Gel cleanserrel fixáljuk a körmöt.

180as reszelővel megreszeljük a mosolyvonalat.

Kisebb borsónyi White acrylgelt viszünk fel a szabadszélre, amit  porcelán ecsettel és acrylgel solution segítségével ellapogatunk a szabadszélen, majd köttetjük. Gel cleanserrel fixáljuk a körmöt.

 

180as reszelővel formázzuk a körmöket, majd 180as bufferrel finomítjuk.

Portalanítás után a körmöt Speed&Shine gelel fedjük