Spórolj időt magadnak! Tóth Edit bemutatja Nektek, hogyan használd a Cover Babe körömágy-hosszabbító zselét francia körmök töltéséhez.

1. Bőrfeltolás után a kis kugli karbid fejjel eltávolítottam a körömre letapadt bőrt illetve a felesleges szaru párkányt bőrvágó ollóval levágtam. A lekerekített közepes csiszolófejjel eltávolítottam a felesleges zselé anyagot és 180-as prémium reszelővel előkészítettem a természetes körömlemezt. 2. Az előkészített természetes körömlemezre rákentem a Perfect Prepet, majd a Perfect Primer Bond tapadás elősegítőt. 3. Platinum zselével és a Diamond 6#-os méretű ecsettel alapréteget készítettem, melyet 20 mp-ig kötettem az új Monnlight lámpában.
4. Az új Cover Babe körömágyhosszabbító zselével kiépítem a köröm teljes magasságát úgy, hogy a hátsó körömsánc közelébe elvékonyítom az anyagot. A mosolyvonal negatív részénél a zselé formálhatósága miatt tökéletes falat tudok kialakítani. Amikor kész a lámpában kötettem 30 mp-ig felező funkcióval. 5. Kötés után fixálom a zselét és ha szükséges 180-as Prémium reszelővel megigazítom a körömágyhosszabbító falát. 6. Az Extrém White zselével kiépítem a mosolyvonalat a körömágyhosszabbító magasságában, majd a Moonlight lámpában 2 percig köttetem.
7. Kötés után fixálom a körmöt majd 180-as Prémium reszelővel és Bufferral finomítom a felületet. Finomítás után Top Gel-el fedem a körmöt és 2 percig kötettem.