Lágy pasztellszínek kombinációja, amelyben keverednek a lágy kakaós árnyalatok és a finom, visszafogott lilás tónusok. Natúr színek kedvelőinek tökéletes választás.
Wastl Hajni megmutatja, hogyan készítsd el ezt az egyedi mintát!

1. Manikűr után a természetes körömlemezt Perfect Prep -el előkészítem, majd az Elastic Hard géllel megerősítem és a moonlight lámpában 30 mp-ig köttetem.

2. Alapnak az új +81-es lakkzselé színt 1 rétegben felfestem és 30 mp-ig köttetem.

 

3. A megköttetett színt száraz szálmentes törlővel átsimítom, így a ragacsos rétegeket eltávolítom, hogy a pöttyök ne mosódjanak el rajta.

4. A szilikon munkalapra a pöttyökhöz választott színeket kicsepegtetem és a Diamond pontozó tű segítségével a középső ujjon, motívumokat pötyögtetek úgy, hogy a pontocskákkal méretüket csökkentve haladok.

 

 

 

5. A gyűrűs ujjon a Short ecset segítségével megfestem a holdacska ívét.

 

 

6. Az új +79-es lakkzselévelkitöltöm a holdacska fölötti részt, majd 30 mp-ig kötettem. A megköttetett színt újból áttörlöm szálmentes törlővel.

7. A szilikon munkalapra kicsepegtetett színekből újabb motívumokat viszek fel.

 

8. A pöttyöcskékből elkészített és megköttetett mintáimaszintén áttörlöm szálmentes lapkával, hogy a fedőréteg ezeket ne mossa össze.

 

 

9. Az áttörölt elkészült körmöket Flexi Top Gloss -al befedem és a Moonlight lámpábban 30 mp-ig köttetem, majd az Aroma gel Cleanerrel fixálom.